Aupark prináša gurmánske aj módne novinky

5.2.2008
0
Páčil sa vám článok?

Bratislavský Aupark prináša niekoľko zaujímavých noviniek. Priestory po bývalom kúpeľnom zariadení Aulandia boli po uzatvorení kompletne zrekonštruované. Na tomto mieste vznikne zoskupenie ôsmich prevádzok rýchleho občerstvenia.

Prvé z nových prevádzok otvoria začiatkom februára a ďalšie budú postupne sprístupnené verejnosti. Do nových priestorov sa presťahuje päť gastrozariadení z druhého nadzemného podlažia Auparku a tri nové prevádzky.

Mozaiku existujúcich gastroprevádzok - thajské jedlá Sunshine, kuracie špeciality Papa Chicken, rôznorodnú ponuku Fantassy Hamm a Schnitzel, i tradičnú indickú kuchyňu Delicious India - doplnia nové prevádzky rýchleho občerstvenia. Budú medzi nimi známy medzinárodný reťazec KFC, špeciality slovenskej kuchyne Dobrá bašta a taliansky koncept rýchleho občerstvenia Pizza Hands.

Nový foodcourt sa nachádza na dvoch podlažiach, ktorého dizajnérsky koncept pochádza z dielne britskej architektonickej kancelárie Benoy. Tá je pokladaná za európsku jednotku v návrhoch architektúry obchodných centier a multifunkčných projektov. Na architektúre a projekčných prácach sa spolupodieľala aj architektonická kancelária Jančina, ktorá je generálnym projektantom Auparku.

Miesto po starom foodcourte na druhom nadzemnom podlaží bude patriť módnym značkám. Po prvýkrát na Slovensko so svojimi značkovými predajňami prichádzajú renomované svetové značky Guess a Calvin Klein. Vedľa nich sa premiestni z prvého nadzemného podlažia do väčšieho priestoru značka Lifeline. Rekonštrukcia priestorov po starom foodcourte bude trvať približne dva mesiace.

(banoviny)

Páčil sa vám článok?