Po výbuchu na Prievozskej bola zranená žena

22.10.2007
0
Páčil sa vám článok?

Po výbuchu v byte v Ružinove bola zranená 35-ročná žena. Hovorca operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Jaroslav Sahul ďalej potvrdil, že žena má popáleniny na 50 percentách tela.

Po výbuchu a následnom požiari zranenú ženu záchranári previezli do nemocnice v Ružinove.

Plyn v byte na prvom poschodí vybuchol o 8:45 h. Tlaková vlna rozbila okná, poškodila trolejové vedenie a dve autá. Trosky po výbuchu boli rozmetané až na druhú stranu ulice. Príčina výbuchu ešte nie je známa. Prievozská ulica je v oboch smeroch neprejazdná. Dopravu riadi polícia.

AKTUALIZOVANE: Na Prievozskej ulici číslo 13, v blízkosti križovatky s Miletičovou ulicou, dnes ráno približne o 8.45 h vybuchol v byte plyn. Jedna žena utrpela popáleniny, tlaková vlna vyrazila niekoľko okien na dome. Na mieste sú hasiči, polícia i zdravotná záchranná služba. Prejazd Prievozskou ulicou je čiastočne možný. Obyvatelia domu uviedli, že v objekte nedávno opravovali plynové rozvody.

Ako ďalej konštatovali obyvatelia domu, k výbuchu došlo asi v kuchyni, kde si žena varila kávu. Podľa nich má popálené ruky a čiastočne aj tvár. Výbuch vyhodil priečku v byte, uviedli. Zdá sa, že zariadenia v správe Slovenského plynárenského priemyslu (SPP) sú v poriadku, reagovala hovorkyňa SPP, a.s., Dana Kršáková.

Výbuch poškodil dve autá a trolejové vedenie. Popálenú ženu ošetrujú v nemocnici v Ružinove, prípad vyšetruje polícia, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave.

(sita, tasr)
FOTO - TASR

Páčil sa vám článok?