Šalviová ulica bude mať opäť doručovateľa

11.10.2007
0
Páčil sa vám článok?

Po takmer dvojmesačnom výpadku budú mať obyvatelia Šalviovej ulice nového doručovateľa a skončia sa pre nich problémy plynúce zo zastupovania v rajóne.

Na problém nás upozornilo viacero čitateľov, z nich jeden, pán Z. Ch., ktorý si z pochopiteľných dôvodov neželá byť menovaný, prišiel do redakcie a popísal, aké mali občania peripetie. Mnohým hrozilo napríklad vypnutie elektrickej prípojky, pretože sa im do schránok nedostala korešpondencia od rozvodného podniku, iní mali podobné problémy pre nezaplatené telefónne účty, pretože obálku s poukážkou jednoducho v schránke nenašli.

Podľa nášho čitateľa ani šéf doručovateľov, ktorý slúžil 1. októbra popoludní, nevedel povedať, aké riešenie pošta prijme, v rajóne sa povrávalo, že ulica už vlastného doručovateľa nebude mať, ale že jednotlivé domy si rozdelia doručovatelia susedných rajónov. Problémy v tejto lokalite evidentne súvisia aj s výpadkom pošty, ktorá bola v rekonštruovanom Jadrane.

Podľa informácií, ktoré sme získali na doručovacej pošte č. 12 na Tomášikovej 54 (pošta č. 29 na tej istej ulici je oznamovacia), problémy sa končia, lebo práve zaškoľujú v rajóne nového doručovateľa a systém zastupujúcich doručovateľov sa čochvíľa skončí. Zároveň nám na tejto pošte prisľúbili, že prekontrolujú okolnosti dodávania zásielok na Šalviovej v uplynulých týždňoch.

(gub)
Páčil sa vám článok?