Dúbravka má veľký trhový potenciál

13.12.2006
0
Páčil sa vám článok?

Do Dúbravky som sa prisťahovala len nedávno, ale s úrovňou poskytovaných obchodných služieb som veľmi nespokojná.

Radšej podnikám dlhú cestu do supermarketov, kde nakúpim všetko na jednom mieste a dôstojne, než by som strávila pol dňa pochôdzkou po všetkých obchodíkoch v okolí, ktoré interiérom a spôsobom predaja pripomínajú starý známy socializmus.

Snahu miestneho zastupiteľstva vybudovať v tejto lokalite nákupné centrum len vítam. A čudujem sa vlastníkom pozemkov či investorom, že špekulujú. Páni investori, prejdite si blízke Záhorie počnúc Devínom, Devínskou Novou Vsou, Lamačom, Záhorskou Bystricou, Stupavou, Zohorom, Malackami a všetkými priľahlými obcami. Zistili by ste, kde sa skrýva váš trhový potenciál. Tieto mestečká a obce nemajú žiadnu obchodnú sieť ani len na úrovni veľkopodlažnej predajne potravín.

Vzniká priemyselný park Záhorie, ale bez obchodnej siete. Navyše mestské časti na okraji mesta sú spojené pravidelnou mestskou i prímestskou dopravou. Je tu vyhovujúce vlakové i autobusové spojenie. Postavte sa ráno a večer na cestu vedúcu k Volkswagenu a ďalej k Lozornu. Uvidíte koľko áut s rakúskymi a nemeckými ešpézetkami meria svoju každodennú trasu do priemyselného parku.

Ľudmila Šurinová, Dúbravka
LIST ČITATEĽA

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie