Eurovea City má novú administratívnu budovu Panorama Business III

23.8.2018
0
Panorama Business III

Zdroj: JTRE

Páčil sa vám článok?

Stavebné práce na novom administratívnom projekte z dielne JTRE v novovznikajúcej mestskej štvrti EUROVEA CITY smerujú ku koncu. Budovu, ktorá prináša do centra Bratislavy 26 000 štvorcových metrov kancelárskych plôch, čaká v najbližšom čase kolaudácia.

Ako nás informoval PR manažér JTRE Martin Vrba, o sídlo v lokalite na nábreží Dunaja prejavila záujem napríklad spoločnosť Lenovo a ďalšie spoločnosti z IT a telekomunikačného sektora. Ich zamestnanci tu budú pracovať užv decembri 2018. „Viac ako 20 ročné skúsenosti v oblasti navrhovania a výstavby budov nielen pre veľké medzinárodné spoločnosti ako aj obsadenosť našich kancelárskych projektov svedčia o tom, že budovám a hlavne našim klientom rozumieme. Naše kancelárie navrhujeme v súlade s požiadavkami Fortune 100 spoločností. Najnovší projekt Panorama Business III ponúka súlad efektivity, funkčnosti a dizajnu. Je skvelou voľbou pre všetky spoločnosti, ktoré majú záujem stať sa súčasťou novej štvrte Eurovea City a sídliť tak v jednej z najvýznamnejších bratislavských lokalít, “ hovorí výkonný riaditeľ JTRE Pavel Pelikán.

Hlavný vstup do budovy Panorama Business III je umiestnený v parteri zo strany Landererovej ulice. Výrazným architektonickým prvkom je podľa Vrbu elegantná fasáda v zemitých tónoch, ktorá pôsobí distingvovane a vzdušne. Atraktivitu dodáva objektu tiež sústava vysokých štíhlych stĺpov podopierajúcich značnú časť hmoty nad podnožou. Okrem funkčného urbánneho dizajnu má jedinečnosť projektu podčiarkovať aj monumentálna exteriérová LED stena.

Prvé štyri podlažia v podnoži slúžia na parkovanie s kapacitou 359 miest. Je tu i priestor pre odkladanie bicyklov spolu so šatňou a hygienickými zariadeniami.  Panorama Business III má napojenie na okolité cyklotrasy v smere k Mostu Apollo, na Ružinovskú radiálu, Dunajskú cyklotrasu alebo na Šafárikovo námestie.

Zdroj: JTRE

​Kancelárske priestory začínajú od 5. až po 15. nadzemné podlažie a sú prispôsobiteľné želaniam klientov. Na 12. poschodí sa nachádza terasa s rozlohou 248 štvorcových metrov s panoramatickým výhľadom a oddychovou zónou. Ďalšia terasa, o 80 štvorcových metrov väčšia, je umiestnená na štvrtom poschodí.

Budovu obsluhuje osem inteligentných výťahov, ktoré šetria nielen energiu, ale predovšetkým čas. Priamo v objekte bude pre zamestnancov k dispozícii vlastná kantína s kapacitou 270 miest na sedenie a kaviareň. 

Celkové náklady na realizáciu Panorama Business III sú približne 51 miliónov eur.

(ts, ms)

Páčil sa vám článok?