Žižkovu ulicu zjednosmernili, s Tobruckou finišujú

8.6.2018
Nový asfalt na Justičnej

Zdroj: fb Staré Mesto

Páčil sa vám článok?

V rámci masívnych opráv ciest a chodníkov v centre mesta sa sa postupne menia aj dopravné značky. Na Žižkovej ulici bolo osadené nové dopravné značenie, ktorým sa ulica zjednosmernila po križovatku s Kráľovským údolím - smerom k nábrežiu.

 Zároveň boli na pravej strane vozovky vyznačené parkovacie miesta tak, aby autá neparkovali na chodníku, ktorý leží na hrane nestabilného svahu a nezaťažovali ho.

Zároveň sa asfaltuje cesta na Justičnej a Tobruckej. Na Justičnej ulici sa pokladá nový asfalt v úseku od Chorvátskej po Poľskú. "Chodníky sú už vydláždené, od soboty ideme rekonštruovať úsek od Poľskej po Záhradnícku. Po rekonštrukcii bude na celej Justičnej len rezidentské parkovanie," informujú na sociálnej sieti Bratislava-Staré Mesto.

"Na Tobruckej ulici finišujeme v úseku od Medenej, kde tiež asfaltujeme cestu. Stavebne sme upravili severnú časť ulice, kde sme vytvorili pás zelene, parkovanie sme presunuli na cestu, nový chodník sme vydláždili, úpravou cesty sme vytvorili 2 nové parkovacie miesta," vyjadrili sa opäť na sociálnej sieti facebook k prácam.

Tobrucká ulica dnes ráno:

Zdroj: ms

(FB-Staré Mesto, ncuki)

Páčil sa vám článok?