Slnečnice sú bohatšie o farmársku tržnicu. Čo všetko tu nájdete?

17.4.2018
0
Slnečnice

Zdroj: slnecnice.sk

Páčil sa vám článok?

(pr) Nová mestská štvrť Slnečnice v bratislavskej Petržalke ponúka s dostavbou každej novej etapy viac možností občianskej vybavenosti. Najnovším prírastkom je nákupné centrum Slnečnice Market, ktoré otvorilo svoje brány koncom minulého roka. Obyvatelia Slnečníc, ale aj priľahlých mestských častí, ako sú napríklad Rusovce alebo Jarovce, môžu využívať ponuku predajní ako BILLA, JYSK, PLANEO Elektro, Pepco, 101 Drogerie, SUPER ZOO, lekáreň a trafiku.

Starostlivosť o deti

V Slnečniciach býva množstvo rodín s deťmi, ktoré tvoria jadro komunity. Starostlivosť o deti je preto prioritou a aj z tohto dôvodu nájdete priamo v tejto mestskej štvrti jasle a škôlku. V budúcich etapách sa plánuje aj výstavba základnej a strednej školy. Samozrejmosťou je veľký počet detských ihrísk, ktorý sa neustále zvyšuje s pribúdajúcim počtom postavených etáp.

V rámci nákupného centra Slnečnice Market sa v blízkom čase otvorí aj rodinné športové centrum LEON, ako aj centrum LEON Jungle Park.

Dostupnosť

Nákupné centrum Slnečnice Market je ľahko dostupné verejnou aj osobnou dopravou, k dispozícii je takmer 200 parkovacích miest. Výhodou nákupnej zóny Slnečnice Market je najmä jej lokalita a skvelá dostupnosť MHD aj autom z okolitých spádových oblastí ako Rusovce, Jarovce, Čunovo, Rajka a Petržalka. V súčasnosti už premávajú do tejto lokality autobusy, pričom zastávka sa nachádza priamo pri nákupnom centre.

„Na vytvorenie lokálneho nákupného centra v srdci novovzniknutej mestskej štvrte Slnečnice nás inšpirovali nielen podobné rezidenčné projekty v zahraničí, ale aj potreby našich klientov, ktorým v okolí doteraz chýbala podobná nákupná zóna – s klasickými predajňami známych značiek i ponukou lokálnych farmárov a gastro prevádzok. Naším cieľom je, aby sa Slnečnice postupne stali miestom s komplexnou infraštruktúrou a službami pre moderné bývanie – od možností na relax, športovanie, školských zariadení až po každodenné nakupovanie. Veríme, že Slnečnice Market si čoskoro obľúbia všetci obyvatelia Bratislavy,“ uviedol Ján Krnáč, výkonný riaditeľ developera projektu Slnečnice CRESCO GROUP.

Budúcnosť = živý mestský bulvár v parku

Okrem možností v nákupnom centre Slnečnice Market ponúka zóna Slnečnice Mesto aj priestory pre obchody a služby na prízemí bytových domov, ktoré spoločne vytvoria živý mestský bulvár a obyvateľom poskytnú zónu so všetkým, čo potrebujú na trávenie pracovného či voľného času mimo ich domovov. Tento mestský bulvár bude dotvárať rozsiahly park, ktorý sa bude nachádzať priamo v centre zóny Slnečnice Mesto a prinesie veľmi zaujímavý prvok tejto obytnej zóny.

TRCH. - FARMÁRSKA TRŽNICA:

Zdroj: slnecnice.sk

​12. 4. sa nákupné centrum Slnečnice Market rozšírilo ešte viac, a to o tržnicu s názvom Trch., ktorá ponúka návštevníkom pultový predaj ovocia a zeleniny a rôzne špecializované predajne, ako sú napríklad:
-    Culka Fruit – ovocie a zelenina
-    Vaša Špajza – farmárske potraviny
-    Víno Hruška – predaj vína
-    Village Farm – produkty z vlastného chovu
-    Dobré syry – syry a mliečne produkty, potraviny bez obalu
-    Davídkovo koření – koreniny
-    Sun flowers – kvetinárstvo

TRCH. - GASTRO ZÓNA:

Zdroj: slnecnice.sk

​Neoddeliteľnou súčasťou Trch.u je aj gastro zóna, ktorá ponúka návštevníkom možnosti vychutnať si rôzne svetové trendy a kuchyne. Nájdete tu napríklad prevádzky:
-    EDO-KIN sushi – panázijská kuchyňa
-    Food 2.0 Healthy Fastfood – kuchyňa pre všetky dietetické preferencie
-    Naam Thai Food – thajská kuchyňa a potraviny
-    I love pasta – pasta & risotto
-    Mníchovské bistro – rýchle občerstvenie
-    Tel Aviv – hummus a falafel
-    Kebab/Pide – turecké špeciality
-    Perzská chuť – perzská kuchyňa
-    Kafe Haus, Fertucha – kaviareň a pekáreň
-    NoBell Craft beer – remeselné pivo & pivotéka & street food
-    Brew Bar Cafe – kaviareň, predajňa výberovej kávy

Páčil sa vám článok?