Projekt Malé Krasňany sa stal hitom, je už takmer vypredaný!

26.8.2015
Projekt malé krasňany sa stal hitom, je už takmer vypredaný! - MK_07_D nadhlad 2
Páčil sa vám článok?

Výstavbu projektu Malé Krasňany otvorili začiatkom leta 2015. Mesiac po začatí stavby sa predalo už ako 75 percent bytov z prvej etapy.

Projekt Krasňany sa stal hitom roku 2015, ktorý ponúka viac možností svojim klientom, vysoký štandard a vyhotovenie vrátane elektrických okenných žalúzií, verejné parkovacie miesta pre návštevy, príležitostí na šport a voľnočasové aktivity za priaznivé ceny.

Kolaudácia prvého bytového domu, v ktorom vznikne 87 bytov, je plánovaná už na jeseň 2016. V danej lokalite chystá investor ešte štyri ďalšie etapy úspešného projektu.

Ideálna poloha Malých Krasnian spočíva v bezprostrednom kontakte s prírodou a blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti. V okolí sa nachádzajú predajne potravín, zdravotné stredisko, lekáreň, škôlky, základná škola, reštaurácie a kaviarne. Maximálny komfort pre celú rodinu zdôrazňuje i výborná dostupnosť do centra mesta. Vo vnútroblokoch bytového domu záhradný architekt navrhol zelený park s detskými ihriskami a moderné športoviská.

Projekt má výborne napojenie  na dopravnú infraštruktúru so zastávkou  modernej električky,  novovzniknutá  svetelná  križovatka strategicky zjednoduší prejazd  Račianskou ulicou. Cyklochodník spája Račiansku radiálu s centrom mesta a s lesmi Malých Karpát, ako aj ďalšími zaujímavými lokalitami po medzinárodnej cyklotrase JURAVA.

V Malých Krasňanoch osobitne dbajú na nadštandardné bytové vybavenie, ktorý posúva kvalitu bývania omnoho vyššie, ako sme zvyknutí. Na rozdiel od iných projektov je už však tento vyšší štandard zahrnutý v cene bytu. Pri jeho výbere sa developerská spoločnosť Lucron Development, a. s., sústredila hlavne na vysokokvalitné značkové produkty. Na druhej strane však developer vyzdvihuje do popredia nízke mesačné náklady na bývanie. Kvalitná stavba zaručuje nízke platby do fondu opráv a skvelé termoizolačné vlastnosti stavby zasa nízke náklady na teplo.

„Spokojnosť budúcich obyvateľov Malých Krasnian je pre nás prvoradá, čomu prispôsobujeme aj naše nároky na dodávateľov,“ hovorí Ing. Juraj Ťahún zo spoločnosti Lucron. Jedným z nich sú napríklad profesionáli zo štúdia Acquamarea, zabezpečujúci dizajn a vybavenie kúpeľní, ktorých súčasťou budú obklady a dlažby zn.

Grohe dovezené priamo z Talianska a batérie. Ďalšou kvalitnou značkou sú parkety od nemeckého výrobcu Egger. Vďaka 8 mm hrúbke, hluk tlmiacej penovej podložke a V-drážkam pôsobia masívne a poskytujú dlhotrvácnu kvalitu.

Okrem vysokokvalitných produktov od renomovaných značiek sa môžu budúci obyvatelia tešiť aj na vymoženosti, akými sú napríklad exteriérové hliníkové žalúzie na elektrický pohon, ktoré sú súčasťou každého bytu. Vďaka žalúziám sa dá z lodžie vytvoriť aj samostatná miestnosť, čím získate priestor navyše. Dôraz na praktickosť sa odráža aj na murovaných pivniciach, ktoré sú situované priamo pred vybraným garážovým státím. Podzemné garáže budú mať spolu s vonkajšími miestami kapacitu takmer 700 miest.

(pr)

Páčil sa vám článok?