Nad Kolibou vo Vinohradis sa už býva

25.10.2010
0
Páčil sa vám článok?

Výstavba prvej etapy rezidenčného komplexu Vinohradis na bratislavskej novej Kolibe sa skončila. Investor odovzdal po kolaudácii 178 nových bytov. Vinohradis stavia spoločnosť GTC Slovakia, stavebné práce robí CFE Slovakia.

V uplynulých dňoch sa do nových bytov nasťahovali prví majitelia. Podľa investora väčšina skolaudovaných bytov už má svojho majiteľa a zvyšok chce predať v najbližších mesiacoch. Investor chce vo výstavbe pokračovať a v ďalšej etape výstavby ponúknuť ďalších 80 bytov. Komplex Vinohradis je charakteristický moderným dizajnom. Architektúra priniesla prírodné materiály stavieb, vyriešila dostupnosť cestných komunikácií a dostatok parkovacích plôch i parkovú úpravu okolia.

Po ukončení výstavby by mal nový obytný komplex ponúknuť viac ako 800 bytov. Zároveň tu na ploche asi 3000 štvorcových metrov pribudnú obchody a služby, ktoré budú obsluhovať túto vznikajúcu mestskú, prevažne rezidenčnú štvrť. V bytových domoch a v mestských vilách komplexu Vinohradis budú byty rôznych veľkostí, od stredného štandardu až po luxusné penthousy. Chýbať nebudú ani veľké loftové byty s veľkorysými vnútornými galériami a strešnými zelenými terasami.

(brn)

Páčil sa vám článok?