V Jarovciach vyrastie polyfunkčný komplex Jantár

14.12.2009
0
Páčil sa vám článok?

V bratislavských Jarovciach by mal do roka vyrásť nový polyfunkčný komplex Jantár. Pôjde o tri samostatne stojace nízkopodlažné domy, v ktorých budú okrem 52 bytov aj obchodné priestory, banka, pošta, kaviareň, reštaurácia či fitnescentrum. Komerčné a kancelárske priestory sa budú nachádzať na prízemí každého obytného domu.

Súčasťou komplexu bude aj malé námestie s promenádou a zelený park. Investorom projektu s celkovou plochou viac ako 4,6 hektára je spoločnosť REO Jantar s.r.o., informovala vedúca vonkajších vzťahov skupiny Skanska v SR Magdaléna Dobišová.

Práve komplex Jantár je podľa konateľa spoločnosti Marcusa Kruusa prvým projektom s bytovou výstavbou v Jarovciach. "Projekt vzbudil pozitívny ohlas vďaka lokalite, architektúre, ale aj dostupným cenám. Svedčí o tom 40 percent bytov predaných ešte pred spustením výstavby. Pevne veríme, že pozitívny trend predaja bytov v Jantári bude pokračovať aj v roku 2010, keď budú mať klienti možnosť vidieť ako Jantár rastie," uviedol.

S výstavbou komplexu už investor začal, v týchto dňoch pracujú na výkopoch pre základové konštrukcie. Hrubé stavby všetkých troch polyfunkčných objektov by mali byť ukončené v júni 2010, celková stavba v decembri 2010.

(sita)

Páčil sa vám článok?