Na Kolibe skolaudovali komplex Parkville

29.10.2008
0
Páčil sa vám článok?

Komplex s 91 bytmi Parkville, situovaný na bratislavskej Kolibe, bol úspešne skolaudovaný. Ide o prvý rezidenčný projekt na Slovensku v réžii developera spoločnosti Orco Property Group. V súčasnosti je už predaných 65 % bytových jednotiek a ich odovzdanie majiteľom sa uskutoční do konca tohto roka.

"Požiadavky a nároky zákazníkov v súčasnosti neustále vzrastajú a my na to musíme reflektovať. Parkville dokonale spĺňa dnešnú predstavu o kvalitnom bývaní na najvyššej úrovni. V ponuke zostáva posledných 30 voľných apartmánov," spresnila riaditeľka slovenskej pobočky Orco Property Group Lucia Švecová.

Parkville, ktorý sa nachádza päť kilometrov od centra mesta, sa skladá z 10 trojpodlažných víl. K dispozícii sú jednoizbové byty a tiež štvorizbové strešné apartmány s rozlohou 70 až 183 štvorcových metrov. Občianska vybavenosť a rozvinutá infraštruktúra v blízkom okolí sú zárukou kvalitného života pre všetky vekové skupiny.

Orco Property Group je investor, developer, správca fondu a nehnuteľností, ktorý pôsobí na realitnom a hotelovom trhu v strednej Európe od roku 1991. V súčasnosti spravuje majetok v hodnote 2,5 miliardy eur (75,32 miliardy Sk). Skupina Orco pôsobí v Česku, Maďarsku, Poľsku, Rusku, Chorvátsku, Nemecku, na Slovensku a vyhodnocuje investičné príležitosti v nových regiónoch.

(tasr)

Páčil sa vám článok?