Rezidenčný projekt na Kolibe ukončia v 3. štvrťroku

2.5.2008
0
Páčil sa vám článok?

Parkville je luxusný rezidenčný projekt desiatich štvorpodlažných víl, ktoré ponúknu 92 apartmánov. Realizácia projektu, ktorý je situovaný na bratislavskej Kolibe, sa rozbehla v marci minulého roka.

Investorom projektu je spoločnosť Orco Property Group (OPG) a generálnym dodávateľom firma Metrostav. Dokončenie komplexu stavieb sa čakáva v 3. štvrťroku tohto roka, oznámila riaditeľka pobočky OPG na Slovensku Lucia Švecová.

Uvedený projekt sa realizuje na mieste bývalej vinice na kopci Koliba. Nachádza se 5 kilometrov od centra Bratislavy, teda v dosahu nákupných centier, kultúrnych a historických pamiatok a reštaurácií. Zároveň ide o lokalitu v blízkosti najväčšieho mestského lesoparku Kamzík. Z bytov je krásny výhľad na panorámu Bratislavy.

Projekt Parkville ponúka širokú škálu bytov, a to od nadštandardných malometrážnych bytov so súkromnou záhradou až po luxusné päťizbové byty s balkónmi a strešnými terasami. Každá z viliek bude mať k dispozícii dostatočné podzemné parkovacie priestory.

 Orco, realitný investor, developer, správca nehnuteľností a investičných fondov pôsobí na realitnom a hotelovom trhu v strednej Európe. Spravuje majetok v hodnote 740 miliónov EUR. Je verejnou spoločnosťou so sídlom v Luxembursku, kótovanou na Burze cenných papierov Prahe a na burze Euronext. Firma podniká od roku 1991 a je jedinou skupinou s obchodovateľnými akciami, ktorá sa výhradne zameriava na trh nehnuteľností v strednej a východnej Európe.

(tasr)

Páčil sa vám článok?