Situácia na cestách bola ráno napriek niekoľkým nehodám pokojná

25.2.2019
0
Križovatka Gagarinova - Tomášikova

Zdroj: zvladneme.to

Páčil sa vám článok?

Obávané dopravné peklo zatiaľ nenastalo. Tento týždeň tomu zrejme pomôžu i prázdniny, ktoré máme v Bratislavskom kraji. Situácia na cestách v Bratislave bola totiž v pondelok ráno relatívne pokojná, vodičov netrápili žiadne väčšie zdržania ani kolóny. V ranných hodinách sa však stali viaceré dopravné nehody, informujú o tom Zelená vlna RTVS a Stellacentrum.

Nehoda sa stala na Staromestskej ulici za podjazdom v smere na Most SNP, vodiči tam museli rátať so zdržaním. Druhú nehodu odstraňovali za zjazdom z diaľničného obchvatu v smere do Vajnôr.    

Podľa Stellacentra sa tvorili kolóny v Dunajskej Lužnej a v Rovinke v smere do hlavného mesta, vodiči hlásia zdržanie 15 minút. 

V Bratislave sa postupne od piatka 15. februára začali rozsiahle dopravné obmedzenia. Súvisia s výstavbou diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7, konkrétne prestavbou mimoúrovňovej križovatky Prievoz, a s výstavbou podzemného kruhového objazdu na rekonštruovanej časti ulice Mlynské nivy. Na bezplatnú informačnú linku 0800 242 000 môžu hlásiť vodiči problémy v doprave alebo klásť otázky. Viac informácií nájde verejnosť na webe www.zvladneme.to, kde je aj online prenos z dopravných kamier.

Na fotografii je križovatka Gagarinova - Tomášikova dnes ráno.

(TASR)

Páčil sa vám článok?