V popoludňajšej špičke hlásia vodiči zdržanie do 15 minút

18.2.2019
0

Zdroj: bal

Páčil sa vám článok?

V popoludňajšej dopravnej špičke v Bratislave hlásia vodiči zdržanie do 15 minút. Takýto čas si vodiči postoja v kolóne na Hradskej a Gagarinovej smerom do mestskej časti Vrakuňa. Kolóna je aj pred Stupavou smerom z Bratislavy. Vodiči sa tu zdržia do desať minút. Informuje o tom Zelená vlna RTVS.

Vodiči hlásia nehodu na nábreží v Bratislave smerom do Karlovej Vsi, blokovaný je čiastočne jeden pruh a šoféri sa zdržia nárazovo. Aplikácia Waze hlási zdržanie a kolóny v Bratislave na diaľničnom obchvate, a to najmä na Prístavnom moste a jeho okolí. Vodiči si v kolóne postoja na Záhradníckej a Miletičovej, Šancovej, Mýtnej, Radlinského a Pionierskej. Taktiež aj Dostojevského rade, Landererovej či Karadžičovej. Google Maps informuje o zdržaniach aj na Lamačskej ceste, Palisádach i na Mickiewiczovej.

V Bratislave sa postupne od piatka (15. 2.) začali rozsiahle dopravné obmedzenia. Súvisia s výstavbou diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7, konkrétne prestavbou mimoúrovňovej križovatky Prievoz, a s výstavbou podzemného kruhového objazdu na rekonštruovanej časti ulice Mlynské nivy. V prípade Mlynských nív pôjde o obmedzenia rádovo v mesiacoch a pri D4 a R7 v rokoch. Na bezplatnú informačnú linku 0800 242 000 môžu hlásiť vodiči problémy v doprave, alebo klásť otázky. Viac informácií nájde verejnosť na webe www.zvladneme.to, kde je aj online prenos z dopravných kamier.

(tasr)

Páčil sa vám článok?