Krvavá hádka pri Malackách: Otčim po nej bodol nožom svojho nevlastného syna!

21.10.2021

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

V jednom z rodinných domov v okrese Malacky došlo v stredu (20. 10.) podvečer k hádke, pri ktorej 61-ročný muž bodol počas návštevy nožom do brucha svojho 42-ročného nevlastného syna. Podozrivý zatiaľ nie je stíhaný väzobne. O prípade informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

Policajná hovorkyňa priblížila, že v stredu krátko po 18.00 h vyslali policajnú hliadku preveriť oznámenie, podľa ktorého malo dôjsť k napadnutiu osoby. Na miesto sa dostavili aj ďalšie hliadky z Obvodného oddelenia Policajného zboru Malaciek, Rohožníka a taktiež policajti bratislavskej pohotovostnej motorizovanej jednotky.

"Podľa doposiaľ zistených informácii mal podozrivý 61-ročný muž spôsobiť bodné poranenie kuchynským nožom do brušnej oblasti 42-ročnému synovi svojej družky, ktorý bol v tom čase v ich domácnosti na návšteve. Samotnému útoku nožom mala predchádzať vyostrená verbálna hádka medzi dvoma mužmi, a taktiež podľa prvotných informácii mal najprv 42-ročný muž fyzicky napadnúť 61-ročného muža, a to tak, že mal po ňom hodiť stoličku. Policajti na mieste útočníka podrobili dychovej skúške, ktorá skončila s negatívnym výsledkom. Hladina alkoholu v krvi u poškodeného nie je doposiaľ známa," uviedla k prípadu Veronika Martiniaková.

Útočník bol obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na najbližšie policajné oddelenie k vykonaniu ďalších procesných úkonov.  Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. Podozrivý nie je stíhaný väzobne.

(ars)

Páčil sa vám článok?