Policajti na Záhorí boli účastní pri zrode nového života a malú Hanku už aj privítali na svete...

17.7.2021

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Policajná hliadka v zložení npor. Rastislav Beňa a nprap. Bc. Pavel Bartoš zastavili minulý víkend vodiča s jeho spolujazdkyňou, ktorí sa v nočných hodinách ponáhľali dohliadať na svoju staršiu vnučku. Nakoľko ich dcére sa blížil čas pôrodu a musela odísť náhle do pôrodnice. Policajti namiesto plánovanej kontroly vozidla ukázali, že keď sa rodí nový život, tak musí ísť všetko ostatné bokom...

Na príslušné policajné oddelenie patriace pod Krajské riaditeľstvo PZ SR v Bratislave prišli až dva ďakovné emaily. Ich autormi bol novopečený otec ako aj šťastní starí rodičia malej Hanky, ktorá prišla na svet v sobotu 10. júla, takže dnes má presne týždeň. "Pekný deň prajem. Touto cestou by som sa chcel poďakovať aj za mojich svokrovcov, ktorí sa dnes skoro ráno cca o 01:30 h ponáhľali z Veľkých Levár cez Malacky do Stupavy, aby mohli postrážiť našu malú dcérku, pretože manželke odtiekla plodová voda a ponáhľali sme sa do nemocnice," napísal policajtom pán Roman.

"Prajem, krásnu sobotu, pre mňa najkrajšiu, dnes sa mi narodila moja tretia vnučka, vola sa Hanka, meria 46cm ,váži 3,040kg. Zdravá, šťastná a ľúbená buď, moja Hanka. Týmto sa chcem zároveň poďakovať aj policajtom, ktorý nás zastavili ráno, cca o 01:30 h za kruhovým objazdom v Malackách pri OC Malavia. Išli sme varovať vnučku, zať viezol dcéru do pôrodnice, odtiekla jej plodová voda. Hliadka sa zachovala úplne profesionálne, ľudsky, za čo im patrí moje srdečne poďakovanie. Bola som tak v strese, že som si s manželom ani nevšimla ako sa volajú, chcem napísať pochvalu na PZ za to, že dnes každý len nadáva, sťažuje sa, ale tu som skutočne videla, že to pomáhať a chrániť tejto hliadke určite patrí. Ešte raz vďaka. Dúfam že sa to podarí a prečítajú si to aj oni a ozvú sa mi. Ďakujem za zdieľanie. Páni, super!" pridala sa k verejnému poďakovaniu stará mama. Bratislavskí policajti fotografiu malej Hanky ako aj priebeh tohto krásneho príbehu so šťastným koncom zverejnili dnes na sociálnej sieti, aby ju takto symbolicky tiež privítali na svete.
(ars)

Páčil sa vám článok?