FOTO: Diaľnica D2 je momentálne neprejazdná - prevrátil sa na nej kamión

28.4.2021

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Dnes krátko po 08.45 hod došlo z doposiaľ presne nezistených príčin v úseku 46,5 km diaľnice D2 (v blízkosti výjazdu na Bory Mall) v smere do Malaciek k dopravnej nehode nákladného motorového vozidla. Vozidlo zišlo mimo vozovku kde došlo k jeho prevráteniu, v čase nehody neprevážal žiadny náklad.

"Z dôvodu odstraňovania následkov nehody je diaľnica na nevyhnutne potrebný čas neprejazdná," informoval verejnosť hovorca Krajského riaditeľstva PZ SR v Bratislave Mgr. Michal Szeiff.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

„Vozidlo zišlo mimo vozovku, kde došlo k jeho prevráteniu, v čase nehody neprevážalo žiadny náklad. Z dôvodu odstraňovania následkov nehody je diaľnica na nevyhnutne potrebný čas neprejazdná,“ spresnil hovorca. Z operačného strediska Hasičského a Záchranného zboru (HaZZ) TASR potvrdili, že sa na mieste nachádza jedna zranená osoba, ktorá bude transportovaná na centrálny príjem nemocnice na bratislavských Kramároch.

Zdroj: FB HaZZ

"Vodičov v tejto súvislosti vyzývame aby pri prejazde zvýšili svoju opatrnosť a trpezlivosť. Premávku na mieste v súčasnosti usmerňujú hliadky dopravnej polície," dodal policajný hovorca.

Zdroj: FB HaZZ

Zraneného vodiča kamióna previezli letecky do nemocnice na Kramároch.

(ars)

Páčil sa vám článok?