FOTO: Na ceste Budmeríc na Báhoň vyletelo auto z cesty a 55-ročná vodička nehodu neprežila!

12.3.2021

Zdroj: koláž abn - FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Pezinskí dopravní policajti dokumentujú dopravnú nehodu, ktorá sa pre 55-ročnú vodičku skončila tragicky. Podľa doterajších informácií z miesta dopravnej nehody prechádzala vodička po ceste III triedy smerom do obce Báhoň.

"Pri prejazde zákruty za obcou Budmerice vozidlo Mazda 2 z doposiaľ presne nezistených príčin vyletelo do poľa. Po prijatí oznámenia o nehode sa na miesto dostavili záchranné zložky a záchranársky vrtuľník. Vodička však pri dopravnej nehode utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. Miestna komunikácia bude počas dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody na nevyhnutne potrebný čas neprejazdná," napísala polícia z Bratislavského kraja na svoj oficiálny facebookový profil.

Zdroj: FB Hasičský a záchranný zbor

"Okolnosti, ktoré tejto tragickej dopravnej nehode predchádzali budú predmetom vyšetrovania. Opäť pripomíname vodičom a všetkým účastníkom cestnej premávky, aby jazdili opatrne, aby boli za volantom sústredení a správali sa predvídavo. Dodržiavajte dopravné predpisy a jazdite opatrne, aby ste sa do cieľa svojej cesty dostali bezpečne," dodali bratislavskí policajti.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

​Policajti dokumentujú tragickú dopravnú nehodu v pezinskom okrese.

Zdroj: FB Hasičský a záchranný zbor

​Privolaní záchranári už nedokázali 55-ročnej žene pomôcť...

(ars)

Páčil sa vám článok?