Hnoj pred úradom vlády, obrovská balónová socha "šaša" premiéra. Noc v Bratislave bola plná šialeností

10.3.2021
0

Zdroj: FB Juraj Draxler

Páčil sa vám článok?

Uplnyulá noc sa niesla v Bratislave vlnou niekoľkých protivládnych akcií, ku ktorým sa prihlásil bývalý minister školstva Juraj Draxler.

Juraj Draxler zorganizoval akcie proti súčasnej vláde už viackrát. Uplynulú noc "jeho ľudia" pred bránou úradu vlády vysypali vlečku hnoja. "Matovičovi sme na bránu vysypali vlečku hnoja. On ho na nás kydá každý deň, teraz sme mu to vrátili," komentoval to Draxler.

Ďalšou z aktivít bolo symbolické zablokovanie ministerstiev, ktoré ohradili reťazami. A ešte nechýbala ani obrovská balónová "socha" premiéra. "Nad Dunaj sme vypustili klauna Matoviča, väčšieho ako minule," dodal Draxler.

FOTOGALÉRIA:

Draxler, ktorý bol ministrom v rokoch 2014-2016, obsadil napríklad vo februári pred úradom vlády klietku hanby. „Klietku sme umiestnili v noci, aby sme neporušili pandemické pravidlá,“ komentoval to vtedy. Nedávno to bol zas symbolický cintorín. Vláda podľa neho nevie vládnuť, čo dokladuje tým, že často schvaľuje materiály bez dôvodových správ alebo dokonca tak, že sa konkrétna formulácia napíše po samotnom schválení. 

​(ms)

Páčil sa vám článok?