Polícia zadržala vodičku pod vplyvom drog - jej spolujazdec mal pri sebe striekačku

19.2.2021

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Na odpočívadle Čataj v smere do Bratislavy zaistila polícia vodičku pod vplyvom drog, jej spolucestujúcemu zhabala striekačku s obsahom kryštalickej látky. Senecká polícia už v tejto súvislosti začala trestné stíhanie za trestný čin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, ich držania a obchodovania s nimi. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Policajti vozidlo bez evidenčných čísel zastavili po tom, ako zastavilo na výjazde z odpočívadla a následne začalo cúvať po diaľnici smerom k začiatku príjazdovej cesty k odpočívadlu. Autu chýbalo aj pravé spätné zrkadlo a nemalo schválenú úpravu výfuku. "Vodička nedokázala predložiť doklady od vozidla. Spolujazdcom bol muž, ktorý sa správal roztržito, pričom stále manipuloval s predmetom, ktorý schovával vo vrecku svojej bundy. Policajtom na výzvu odovzdal inzulínovú striekačku. S priznaním nakoniec prišla aj vodička. Uviedla, že užila pervitín," približuje polícia.

Policajti na mieste muža aj ženu eskortovali na policajné oddelenie. Žena podstúpila vyšetrenie v nemocnici, ktoré preukázalo, že bola pod vplyvom omamných látok. Muž na policajnom oddelení v Senci odovzdal ďalšie vrecko s obsahom kryštalickej látky. Zaistená striekačka a vrecko s látkou boli odoslané na expertízne skúmanie.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

(TASR)

Páčil sa vám článok?