VIDEO: Policajti s koronavírusom, otvorene hovoria o priebehu svojho ochorenia a varujú Slovákov

15.1.2021

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

COVID-19 si nevyberá a postihuje ľudí bez ohľadu na pohlavie, vek či povolanie. Prekonali ho aj niektorí príslušníci záchranných, ale aj silových zložiek. Na FB stránke Ministerstva vnútra sa včera objavilo emotívne video, obsahujúce výpovede troch policajtov a ich odkaz ľuďom o tom, že koronavírus nie je len ľahká forma chrípky, ale vážne ochorenie, ktoré nezostáva bez následkov...

"Príslušníci Polície Slovenskej republiky sa, našťastie, z ochorenia dostali napriek vážnym príznakom. V štatistikách je však na Slovensku už vyše 3 000 ľudí, ktorí chorobe podľahli. So súhlasom Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky sme vo videu použili aj zábery z nemocníc, kde sa zvádza boj o prežitie pacientov s COVID-19. Zábery z nemocníc nie sú vhodné pre citlivé povahy," upozorňuje Polícia SR na svojej FB stránke, kde zdieľalo spomínané emotívne video vyrobené Ministerstvom vnútra SR.

Video si môžete pozrieť tu:

"Ďakujeme, že dodržiavate opatrenia, a chránite tým seba aj druhých. Len spolu to zvládneme," uvádza sa na záver príspevku uverejnenom na FB stránkach MV SR a Polície SR.
(ars)

Páčil sa vám článok?