Karanténa finito, ohlásil Matovič na sociálnej sieti

28.12.2020

Zdroj: FB Igor Matovič

Páčil sa vám článok?

Premiér Igor Matovič ukončil desaťdňovú domácu karanténu, ktorú musel absolvovať p tom, čo sa u neho potvrdilo ochorenie Covid-19. Informáciu premiér zverejnil tradične na sociálnej sieti.

"Karanténa finito. Test z predpredošlého štvrtka mi ukázal pozitivitu na Covid-19. Nastúpil som preto do domácej izolácie a tá mi dnes v noci skončila," uviedol Matovič.

Následne poďakoval za starostlivosť svojim najbližším a aj ostatným za podporu. "Dík, že ste boli so mnou a nenechali ste ma tu samého ... Ale najväčšie ďakujem patrí mojim trom žienkam, ktoré sa tu o mňa celý čas starali. Tie desiatky klopklop na dvere a za nimi položené niečo fajn pod zub, štedrovečerná večera či rozbaľovanie darčekov cez videohovor, koncert na želanie, rozhovory cez dvere a podobné karanténne zážitky zostanú nezabudnuteľné," dodal. 

Spolu s Matovičom nastúpili do karantény ďalší politici, ktorí sa s ním stretli. U niektorých sa koronavírus o pár dní aj potvrdil a napríklad minister obrany Jaroslav Naď dodnes bojuje s horúčkami.

(ms)

Páčil sa vám článok?