FOTO: Urobila im radosť. Ľudí v službe potešila prezidentka koláčikmi

24.12.2020
0

Zdroj: FB Zuzana Čaputová

Páčil sa vám článok?

Aj počas Štedrého dňa trávia mnohí ľudia v práci, aby sme sa my ostatní mohli cítiť v bezpečí či bolo postarané o naše zdravie. Na týchto ľudí si spomenula aj prezidentka Zuzana Čaputová a potešila ich vianočnými koláčikmi.

"Myslím na všetkých ľudí, ktorí sú dnes v službe. Starajú sa o zdravie a bezpečnosť nás a našich blízkych.  Za iných okolností by som im dnes išla poďakovať osobne, ale práve s ohľadom na nich je potrebné dodržiavať čo najprísnejšie opatrenia. Ako prejav vďaky všetkým ľuďom, ktorí sú dnes v službe, som sa rozhodla aspoň symbolicky niektorým z nich zaslať pozdrav v podobe vianočného pečiva," informovala na sociálnej sieti prezidentka.

Pripomenula, že si nesmierne váži prácu týchto ľudí, ktorá je pre nás všetkých nenahraditeľná nepretržite po celý rok, bez ohľadu na všedné či sviatočné dni.

FOTOGALÉRIA:

​"Keďže som toľko pečiva nedokázala napiecť sama, ďakujem za pomoc Strednej odbornej škole hotelových služieb a obchodu v Bratislave. Svojim pričinením tak urobili radosť aspoň niektorým ľuďom, ktorí trávia sviatky mimo svojich rodín," dodala Zuzana Čaputová.

(ms)

Páčil sa vám článok?