Polícia už vypátrala anonyma, ktorý nahlásil bomby v nákupných centrách - išlo o 23-ročného mladíka...

20.12.2020

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Vďaka dobrej práci príslušníkov polície z Bratislavského kraja bol v relatívne rýchlom čase vypátraný 23-ročný mladý muž, ktorý v uplynulých dňoch učinil nepravdivé oznámenia o bombách vo viacerých nákupných centrách. Ide o Bratislavčana, ktorý už čelí obvineniu zo šírenia poplašnej správy.

"Policajti tento týždeň preverovali päť oznámení o bombe, ktorá sa mala nachádzať v nákupných centrách v Bratislave. Pyrotechnické prehliadky pravdivosť oznámení nepotvrdili. Policajné sily a prostriedky boli vynaložené zbytočne a policajti mohli byť na mieste, kde je ich prítomnosť naozaj potrebná, alebo byť nablízku človeku, ktorý pomoc skutočne potrebuje. Tieto nepravdivé oznámenia majú svoju dohru a 23-ročný Bratislavčan za svoje neuvážené konanie nesie zodpovednosť," uviedla Polícia z Bratislavského kraja na svojom oficiálnom Facebooku.  

"Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV vykonali množstvo úkonov na základe ktorých bol vyšetrovateľom obvinený zo šírenia poplašnej správy. V rámci dôsledne vedeného vyšetrovania policajti zistili, že 23-ročný Bratislavčan okrem piatich oznámení o bombe v nákupných centrách na Einsteinovej a Pribinovej ulici, v Lamači, na Ceste na Senec a Ivanskej ceste tento týždeň mal nahlásiť aj bombu koncom novembra v nákupnom centre na Vajnorskej ulici," upresnili bratislavskí policajti.

(ars)

Páčil sa vám článok?