NECHUTNÉ VIDEO: Adriana M. alias Sheila Sz. opäť provokuje - pred Markízou spálila vlajku EÚ a vyhráža sa aj prezidentke!

9.9.2020

Zdroj: koláž abn - FB A.M.

Páčil sa vám článok?

Pred tromi rokmi aj v zahraničí zarezonoval škandalózny počin vtedy 24-ročnej Adriany Melekovej, neskôr používajúcej aj meno Sheila Szmereková, ktorá na internete zverejnila video, v ktorom pomočila a následne spálila Korán. Neskôr bola vo väzbe i na psychiatrii, ale najnovšie sa na slobode zase začala aktivizovať a pred pár dňami zverejnila videá, ktoré ju môžu znova dostať do problémov.

Adriana Meleková pochádza z Ružomberka a neskôr si zmenila meno na Sheila Szmereková, ale najnovšie používa priezvisko Laurincová. Po tom, čo na neznámom mieste pomočila a následne spálila Korán, bola na Slovensku obvinená zo zločinu výroby extrémistických materiálov v spolupáchateľstve, v súbehu s prečinom násilia proti skupine obyvateľov, prečinom hanobenia rasy a presvedčenia, ako i prečinom podnecovania k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti. Pár týždňov si posedela aj vo väzbe, ale Najvyšší súd ju v marci 2017 prepustil, keď väzbu nahradil dohľadom probačného a mediačného úradníka. Súd obvinenej zároveň uložil povinnosť, aby oznámila každú zmenu pobytu a aby preberala úradné zásielky a dostavovala sa na predvolanie orgánov činných v trestnom konaní.

Niekoľko mesiacov strávila v psychiatrickej liečebni v Sučanoch, kde vzniklo aj nasledujúce video:

 

Po prepustení z liečebne o Sheile dlho nebolo počuť, ale nakoľko sa v súkromí dala dokopy s Andrejom Laurincom, ktorý je spoločne s jeho otcom Milanom členom skupiny nazývajúcej sa Občiansky tribunál, tak bolo asi len otázkou času, kedy sa začne aj ona angažovať na ich protestných zhromaždeniach. Počas jedného z nich pred sídlom televízie Markíza v Záhorskej Bystrici spolu so svojím partnerom spálili vlajky Európskej únie, čo bolo začiatkom septembra zverejnené aj na jej YouTube kanáli:

A aby toho nebolo málo, tak ešte v ten istý deň na svoj kanál nahrala aj video, v ktorom sa veľmi vulgárne vyjadruje o prezidentke SR Zuzane Čaputovej a v jeho závere sa hlave štátu dokonca aj vyhráža:

Obe videá zverejňujeme hlavne preto, aby sme ukázali verejnosti, že pokus spoločnosti o prevýchovu či nápravu dotyčnej mladej ženy sa pravdepodobne minuli účinkom. Predpokladáme, že jej najnovšie aktivity už zaznamenali aj policajní vyšetrovatelia či príslušníci Národnej kriminálnej agentúry, nakoľko ešte koncom júla bolo na inom YouTube kanáli zverejnené aj video s názvom Sheila Laurincová sa vyhráža politikom a NAKE, kde je už dievčina označovaná za recidivistku a psychicky labilnú osobu. Zverejňovanie podobných videí na jej facebookovom profile bolo pravdepodobne na základe viacerých hlásení už medzitým zablokované a nachádza sa v ňom jedine niekoľko relatívne bezproblémových fotografií z jej letných aktivít - napríklad spoločného kúpania so svojím priateľom Andrejom:

Zdroj: FB A.M.

​(ars) 

 

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie