Hokejisti Slovana budú platiť divákom vstupné

23.1.2007
0
Páčil sa vám článok?

Nečakaná a potupná prehra Slovana s Duklou Trenčín 1:10 nenechala spať vedenie klubu. Generálny manažér Maroš Krajči hráčom oznámil, že do konca januára to pocítia ich peňaženky.

"Hráči vstup divákov na zápasy s Martinom a Žilinou zaplatia sami a teda ak príde divákov viac, tak budú tieto sankcie logicky vyššie. Za každú vstupenku budú platiť oni a vedenie," konštatoval pre TASR nahnevaný manažér klubu. To je zatiaľ iba prvá reakcia na debakel, aký Slovan vo svojej histórii na domácom ľade ešte nezažil. "Je možné, že prijmeme i ďalšie opatrenia," konštatoval Krajči, ktorý sa po nevydarenom súboji s Trenčanmi upokojoval až do rána pozeraním televízie: "Nedalo sa mi zaspať, tak som do rána pozeral National Geographic."

Generálny manažér na druhej strane vidí aj iné okolnosti súčasnej krízy tímu, ktorý hral dva dni po sebe. "Viem, to isté nás čaká aj v play off. No teraz je horšie, že máme ešte stále dosť zranených hráčov a v poslednom čase ich obchádzajú aj choroby. Aj preto hral napríklad v nedeľu Hurtaj, ktorý by inak po zranení zo Zvolena nehral, veď na hlave má sedem stehov, podľa mňa tam išlo aj o ľahký otras mozgu. Ako kapitán si však uvedomoval, že musí pomôcť."

Slovan prehral štvrtýkrát po sebe, čelo tabuľky, kde dlho "trónil", sa mu začína pomaly začína vzďaľovať. Na Košice stráca už šesť, na druhý Zvolen štyri body, navyše sa k nemu približuje štvrtý Trenčín. Podľa Krajčiho sa po štyroch prehrách dá už hovoriť o kríze. Navyše už v utorok cestuje Slovan do Liptovského Mikuláša, kde naposledy prehral 1:5. "Hráči sa musia skonsolidovať, dať do toho všetky sily. Ten zápas jednoducho musia ubojovať," zdôraznil Maroš Krajči.

(tasr)

Páčil sa vám článok?