Hokej: Slovan prehral v 35. kole s Košicami 1:4

12.1.2024
0

Zdroj: ac

Páčil sa vám článok?

Hokejisti Slovana Bratislava pretrhli v Tipos extralige sériu šiestich víťazstiev. V piatkovom domácom zápase 35. kola prehrali s HC Košice 1:4.

Duel sledovalo 8165 divákov, čo je druhá najvyššia návšteva v tejto sezóne. Najviac divákov bolo na novembrovom súboji týchto súperov v Košiciach - 8347.

Najväčšiu zásluhu na triumfe "oceliarov" mal obranca Alex Breton, ku dvom gólom pridal aj asistenciu. Presadil sa aj Marek Slovák, ktorý strelil svoj prvý gól v košickom drese po tom, ako v stredu zamieril do tímu na mesačné hosťovanie z Nitry.

Zdroj: ac

Tipos extraliga - 35. kolo:

HC Slovan Bratislava - HC Košice 1:4 (0:0, 1:2, 0:2)

Góly: 40. Ranford (Golian, Findlay) – 26. Breton (Lunter, Šedivý), 39. Rogoň (Zech, Slovák), 45. Breton (Riečický), 48. Slovák (Breton, Pollock).

Rozhodovali: Novák, Adamec – Valo, Tichý, vylúčení: 7:7 na 2 min, presilovky: 0:2, oslabenia: 0:0, 8165 divákov.

Slovan: Godla – Korenčík, Ahnelöv, Romančík, Golian, Beňo, Sersen, Maier – Pecararo, Findlay, Ranford – Mahbod, Poirier, Takáč – Fominych, Šille, Lukošik – Török, Preisinger, Masnica

Košice: Riečický – Olsson, Breton, Ferenc, Zech, Šedivý, Bartoš – Lunter, Pollock, Fejes – Jääskeläinen, Berger, Chovan – Rogoň, Slovák, Lamper – Šimun, Havrila, Jokeľ

(TASR)

Páčil sa vám článok?