Futbalový Inter prežíva veľké zemetrasenie

16.12.2006
Páčil sa vám článok?

Na Pasienkoch sa blíži koniec sveta! Takto to aspoň vidí fanúšik žlto-čiernych, prípadne aj nezainteresovaný fanúšik. Len pár dní po víťazstve nad Slovanom v poslednom jesennom kole sa roztrhlo vrece so zmenami, ktoré naznačujú, že zima môže byť v klube ešte zaujímavá.

Na začiatku boli zníženia platov a odchody niektorých hráčov. Kopačky odovzdal kapitán Kunzo, ktorý odmietol úpravu platov, porúčal sa útočník Švancara, ktorý mal napäté vzťahy s trénerom Jurkemikom, navyše hosťovanie sa skončilo Pečálkovi vracajúcemu sa do Žiliny, preč z Pasienkov sa pobrali aj Dirnbach, Šedivý, Bončo, Zavaterník a Augustín.

Odchod je aj z trénerskej lavičky. Jozef Šuran prijal ponuku Spartaka a od jari bude viesť priameho konkurenta Interu v boji o záchranu... Keďže všetko so všetkým súvisí, za menším zemetrasením môžu byť aj chýry o presune Interu do Dúbravky, kam by mal odísť už v lete, keďže na Pasienky sa majú presťahovať Slovan s Artmediou... Chýry sa však doteraz nepotvrdili, takže jar by mali interisti absolvovať ešte v domovskom prostredí. Čo však bude na jar, a najmä, čo bude v lete, to nevie asi nikto. A už absolútne si nikto nevie predstaviť, čo sa stane, ak Inter vypadne.
Páčil sa vám článok?