Futbalový Slovan odohrá dnes večer dôležitý zápas Kontinentálneho pohára - v hľadisku budú aj stovky detí

21.10.2021

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava čaká dnes večer o 21 hodine mimoriadne dôležitý zápas smerom k jeho ďalším ambíciám v Európskej konferenčnej lige UEFA. Na Tehelnom poli vyzvú belasí gibraltársky klub Lincoln Red Imps, ktorý zatiaľ v skupine prehral 0:2 s PAOK FC a 1:3 s FC Kodaň. Slovan v skupine prehral s Kodaňou 1:3, ale z gréckeho Solúna priviezol bod za remízu 1:1.

Slovan sa so svojím dnešným súperom stretol pomerne nedávno. Začiatkom augusta Lincoln vyzval v treťom kole kvalifikácie Európskej ligy a postúpil ďalej po víťazstve 3:1 vonku (góly: Kašia, Zmrhal, Henty) a domácej remíze 1:1 (Zmrhal). Na dnešnom zápase budú okrem dospelých divákov aj deti zo základných škôl z celého Slovenska ako aj z futbalových klubov v pôsobnosti Bratislavského samosprávneho kraja. 

Na zápase Európskej konferenčnej ligy UEFA ŠK Slovan Bratislava – Lincoln Red Imps (štvrtok 21. októbra o 21:00) môže byť Tehelné pole zaplnené na 50 % svojej kapacity.

Klub vydal pre fanúšikov nasledujúce organizačné pokyny a informácie:

Vstupenky sú stále v predaji on-line na Ticketmedia.sk. Zakúpiť si ich môžete aj v deň zápasu od 13:00 do výkopu v pokladniciach na Tehelnom poli. Zľavnené vstupenky (detské, dôchodcovské, ZŤP) si so zľavovou kartou môžete zakúpiť aj online cez internet.

Štadión Tehelné pole sa otvára o 19:30. Prosíme vás, aby ste si príchod nenechali na poslednú chvíľu a prišli s časovým predstihom pred výkopom stretnutia.

Na štadióne budú otvorené bufety s pivom, nealkoholickými nápojmi a jedlom. Pre fanúšikov bude vyhradené bezplatné parkovanie v areáli futbalového štadióna Pasienky, vstup od OC VIVO (Junácka ul.).

(ars)

Páčil sa vám článok?