ŠK Slovan spustil predaj vstupeniek na domáce júlové zápasy - aj na derby s Trnavou

26.6.2020

Zdroj: FB LK

Páčil sa vám článok?

Slovenský futbalový klub ŠK Slovan Bratislava v piatok spustil predaj balíkovej vstupenky na domáce júlové zápasy s Michalovcami (4. júla o 18.00) a so Spartakom Trnava (11. júla o 18.00). Práve po derby s Trnavou si "belasí" preberú majstrovskú trofej a budú môcť osláviť titul spolu s fanúšikmi.

Klub môže využiť 50 percent kapacity Tehelného poľa pri zachovaní šachovnicového sedenia, k dispozícii je teda viac než 11-tisíc miest. "Očakávame, že fanúšikovia si po dlhej pauze nenechajú ujsť možnosť opäť prísť na Tehelné pole a podporiť svoj klub. Aj hráči sa tešia, že sa budú môcť znovu spoľahnúť na podporu z tribún. Vnímame, že ľudia majú hlad po futbale. Už teraz evidujeme vysoký záujem najmä o derby, po ktorom prebehnú majstrovské oslavy. Chceme vyjsť v ústrety tým fanúšikom, ktorí prídu podporiť svoj klub aj na Michalovce. Preto sme sa rozhodli pre predaj balíkovej vstupenky, ktorá fanúšikovi garantuje miesto na oba domáce júlové zápasy," citovala klubová tlačová správa projektového manažéra a koordinátora pre styk s fanúšikmi Stanislava Kramariča. 

Doteraz boli balíkové vstupenky dostupné výhradne pre držiteľov permanentiek 2019/2020, ktorí si mohli uplatniť päťdesiatpercentnú zľavu. Od piatka boli balíkové vstupenky uvoľnené do voľného predaja, ktorý prebieha on-line prostredníctvom oficiálneho ticketingového partnera klubu alebo osobne v pokladnici na Tehelnom poli každý deň od 14.00 do 18.00.

Priaznivci Slovana budú môcť spolu s hráčmi osláviť zisk majstrovského titulu a uzavrieť sezónu, ktorá priniesla aj účasť v skupine Európskej ligy. Prvýkrát na Tehelnom poli pred fanúšikmi by sa mohol predstaviť aj Vladimír Weiss, ktorý do klubu prišiel počas zimy. Zasiahol do štyroch súťažných duelov, dal aj prvý gól, no čaká na debut pred fanúšikmi. "Fanúšikovia boli jedným z dôvodov, pre ktoré som podpísal so Slovanom. Očakávam ich rovnako ako oni očakávajú mňa. Veľmi sa teším na prvé ozajstné stretnutie s našimi fanúšikmi. Verím, že už na Michalovce bude čo najviac ľudí, pretože až to pre mňa bude reálny a skutočný debut v Slovane. Na Tehelnom poli a pred našimi fanúšikmi. Už sa neviem dočkať. Verím, že na júlové zápasy naši priaznivci zaplnia dostupnú kapacitu štadióna," vyhlásil Vladimír Weiss ml.

(TASR)

Páčil sa vám článok?