Na zápas s anglickým Wolverhamptonom pozýva Slovan deti do 14 rokov - zaplnia malí fanúšikovia celé Tehelné pole?

10.10.2019

Zdroj: Šk Slovan com

Páčil sa vám článok?

UEFA včera potvrdila, že neuznala odvolanie nášho majstra ŠK Slovanu Bratislava proti uzavretiu domáceho štadióna na druhý zápas skupinovej fázy Európskej ligy s anglickým FC Wolverhamptonom, ktorý sa bude konať vo štvrtok 24. októbra 2019 na Tehelnom poli. Znamená to, že ho naživo budú môcť uvidieť jedine deti a mládež do 14 rokov, ostatní len v priamom prenose na veľkoplošných plátnach či televíznych obrazovkách.

ŠK Slovan ponúka deťom možnosť navštíviť zápas s Wolverhamptonom, ktorý sa uskutoční 24.10. o 18:55 h na štadióne Tehelné pole. "Na prvom domácom zápase skupinovej fázy Európskej ligy vytvorilo takmer 6000 detí fantastickú atmosféru, čím pomohli nášmu mužstvu k veľkému víťazstvu 4:2 nad Besiktasom.

Aj na druhý domáci duel skupinovej fázy využijeme reglement UEFA, ktorý pri zápase za zatvorenými dverami umožňuje účasť deťom vo veku do 14 rokov. Pozývame deti zo základných škôl a futbalových klubov z celého Slovenska," píše sa na oficiálnej stránke ŠK Slovan Bratislava. ŠK Slovan ponúka deťom jedinečnú možnosť pozrieť si veľký európsky zápas na novom štadióne. Vstupné pre deti a doprovod (1 dospelá osoba na každú začatú skupinu 10 detí) je voľné. 

VIDEO: Deti na Tehelnom poli pobláznili futbalistov Slovana, ktorí senzačne zdolali favorita svojej skupiny Európskej ligy

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava vo štvrtok večer odohrali svoj historicky trinásty zápas v základnej skupine Európskej ligy a konečne sa v ňom dočkali prvého víťazstva, keď zdolali turecký Besiktas Instanbul 4:2. Na Tehelné pole mali vstup povolený len deti do 14 rokov, ktorých však prišlo takmer 6-tisíc. Postarali sa o fantastickú atmosféru na štadióne a zažili nazabudnuteľný večer!

​Na email deti@skslovan.com treba nahlásiť názov školy alebo klubu a počet vstupeniek pre deti a pre doprovod. Z tejto emailovej adresy bude prípadným záujemcom zaslané potvrdenie rezervácie. Zároveň ŠK Slovan prosí o zaslanie telefonického kontaktu na koordinátora školy, resp. klubu, ktorý bude zodpovedný za danú školu, resp. klub. Nahlasovanie je možné najneskôr do stredy 23. októbra do 20:00. "Vzhľadom na očakávaný vysoký záujem odporúčame prihlasovať sa s časovým predstihom," upozorňuje klub. 

Vstupenky budú školám a klubom zaslané online, tzv. HOMETICKET, ktoré si stačí vytlačiť a priniesť na zápas. "Mladých slovanistov prosíme, aby sa pri príchode k bránam riadili podľa schodišťa a vstupu (gate) vyznačeného na svojej vstupenke. Upozorňujeme, že na štadión sa dostanete jedine cez konkrétny gate, ktorý je vyznačený na vašej vstupenke. Štadión sa otvára o 17:25 hod. Našich mladých fanúšikov prosíme, aby si príchod nenechali na poslednú chvíľu a prišli s dostatočným časovým predstihom. Upozorňujeme, že vstup na štadión je jednorazový. Nie je možné opustiť štadión a vrátiť sa späť, vstupenka v tej chvíli automaticky stráca platnosť."

Parkovanie

Pokiaľ využijete organizovanú autobusovú dopravu, môžete po dohode s klubom bezplatne zaparkovať na neďalekom štadióne Pasienky, ktorý je od Tehelného poľa vzdialený 10 minút chôdze. Tie skupiny, ktoré by využili individuálnu dopravu upozorňujeme, že na štadióne nie je možné parkovanie. Odporúčame parkovať v okolí Junáckej ulice, taktiež odporúčame využiť linky MHD. Najbližšie zastávky sú Nová doba (linky 2, 4, 53, 75 a 98), prípadne Bajkalská (39, 53, 61, 63, 74, 75, 78, 98, 204, 205). Bajkalská (39, 53, 61, 63, 74, 75, 78, 98, 204, 205).

Občerstvenie a suveníry

V bufetoch ako aj vo fanshope sa bude môcť platiť hotovosťou alebo platobnou kartou.

Dôležité upozornenie

ŠK Slovan Bratislava upozorňuje na dodržanie pomeru na každú začatú desiatku detí jeden dospelý ako doprovod. Toto bude pri vstupe na štadión striktne kontrolované, dospelé osoby nad avizovaný počet nebudú na štadión vpustené. Na štadión nie je možné vniesť akékoľvek nápoje v sklenených, či plastových fľaškách.

(ts)

Páčil sa vám článok?