VIDEO: Na Tehelnom poli sa v Lige majstrov predstavia aj futbalistky ŠK Slovan Bratislava

29.6.2019

Zdroj: FB ŠK Slovan Bratislava ženy

Páčil sa vám článok?

Nadchádzajúci futbalový ročník súťažne odštartujú v predkolách Ligy majstrov nielen muži, ale aj ženy ŠK Slovan Bratislava. Futbalistov čaká 10. júla doma súper FK Sutjeska Nikšič z Čiernej hory a futbalistky odohrajú kvalifikačnú skupinu v Bratislave, kde im žreb prisúdil srbský Spartak Subotica, maďarský Ferencváros a moldavskú Agaristu.

Najmä dievčatá sa na kvalifikačný turnaj veľmi tešia, pretože sa premiérovo predstavia na novom štadióne Tehelné Pole. V uplynulej sezóne zaslúžene získali majstrovský titul o 4 body pred Partizánom Bardejov, keď prehrali len jeden zápas práve na pôde svojho najväčšieho rivala z východného Slovenska a prekvapujúco nezvíťazili ani v bratislavskom derby s NMŠK, v ktorom sa na jar zrodila pri Kuchajde remíza 0:0. Súčasné hráčky Slovana sa už v kvalifikačnom turnaji ženskej Ligy majstrov niekoľkokrát predstavili. Naposledy v minulej sezóne, o čom sme písali aj v Bratislavských novinách.

​Aj keď zohrali dobré zápasy, tak postúpiť sa im napokon nepodarilo. Tento rok im žreb prisúdil zdanlivo ľahšie súperky, ale rozhodovať sa bude na trávniku. Určitou výhodou by mohlo byť práve domáce prostredie ako aj očakávaná fanúšikovská podpora. 

Viac sa môžete dozvedieť z nasledujúcej reportáže:

Program kvalifikačnej skupiny Ligy majstrov žien:

7. augusta 2019: ŠK Slovan Bratislava - Ferencváros Budapešť (Maďarsko)

10. augusta 2019: ŠK Slovan Bratislava - Spartak Subotica (Srbsko)

13. augusta 2019: ŠK Slovan Bratislava - Agarista (Moldavsko)

(ars)

Páčil sa vám článok?