Máme potvrdené! Budúcnosť hokejového Slovana je jasná!

29.4.2019
0
Juraj Káčer

Zdroj: Marian Dekan

Páčil sa vám článok?

Vedenie mesta (primátor Matúš Vallo a viceprimátor Juraj Káčer) dnes rokovalo s vedením hokejového Slovana o budúcnosti klubu na štadióne Ondreja Nepelu. Dohodli sa na jasnom závere! Mesto nebolo ochotné ustúpiť a Slovanu odpustiť vyše miliónový dlh voči Bratislave.

„Stretli sme sa s viceprezidentom klubu Jurajom Širokým mladším. Ten nám potvrdil, že sa dnes chystajú podpísať zmluvu s novým investorom,“ povedal pre banoviny.sk viceprimátor Juraj Káčer (na fotografii).

A práve vďaka novému investorovi by mal Slovan splatiť stále narastajúci dlh voči mestu. „Peniaze by mestu mali prísť v júli tohto roku, teda o pár mesiacov. Po splatení dlhu sa jasne dohodneme na nových podmienkach medzi Slovanom a Bratislavou,“ vysvetlil Juraj Káčer. Dodal, že nové vedenie magistrátu na stretnutie s viceprezidentom Jurajom Širokým ml. išlo s jasným cieľom, získať peniaze pre mesto späť. A preto neboli ochotní pristúpiť na nejaké kompromisy.

​Vstupom nového investora sa situácia pre hokejový Slovan pozitívne zmenila. Po splatení dlhú pokračujú na štadióne a ešte aj v KHL. Podľa našich informácií do Slovana vstupuje francúzska spoločnosť SUEZ.

(lb)

Páčil sa vám článok?