VIDEO: Majster Európy v šprinte - Ján Volko z Karlovej Vsi otvorene o tajomstvách svojho úspechu

23.3.2019
Ján Volko

Zdroj: atletika.sk

Páčil sa vám článok?

Doslova celú športovú Európu šokoval pred pár týždňami slovenský šprintér Ján Volko, ktorý na halových majstrovstvách Európy v atletike zvíťazil v šprinte na 60 metrov. Na šampionát cestoval aj napriek zranenému lýtkovému svalu, takže nebolo vôbec jasné či bude môcť štartovať. On sa však nielen zúčastnil, ale aj vyhral. Úradujúci kontinentálny šampión bol hosťom novej relácie NA DORAZ.

Televízna športová relácia NA DORAZ, ktorá vznikla v rámci projektu Rebuy Stars zameranom na podporu pri ceste k úspechu. Talkshow je venovaná významným slovenským osobnostiam zo sveta športu, ktoré spovedá moderátor Víťazoslav Chrappa. Hosťom premiérového dielu bol hokejista Ľubomír Višňovský. V druhej časti moderátor spovedal zápasníka bojových umení Attilu Végha a svoj priestor už dostal aj tréner Slovenskej futbalovej reprezentácie Pavel Hapal. Tvorcovia relácie sa snažia pozývať vždy rôznorodých hostí, aby bola pre divákov čo najpríťažlivejšia. Jej najnovším hosťom bol profesionálny slovenský šprintér Ján Volko. Kompletný rozhovor s ním si môžete pozrieť tu:

​O Jánovi Volkovi je známe, že pochádza z mestskej časti Karlova Ves a pôvodne chcel byť futbalistom. Jeho šprintérske danosti ho však doslova predurčili na atletiku a v súčasnosti patrí k najjagavejším hviezdam slovenského športového neba.

(ars)

Páčil sa vám článok?