Tip na voľný čas: Kam za športom cez víkend? Do Petržalky na futbal

8.3.2019
0
Inter

Zdroj: Milina Strihovská

Páčil sa vám článok?

Počas tohto športového víkendu sa pozornosť upiera na prvé zápasy štvrťfinále play-off extraligy volejbalistiek a tiež na začiatok jarnej časti II. futbalovej ligy a aj III. a IV. ligy regionálnych súťaží Bratislavského futbalového zväzu (BFZ).

V extralige volejbalistiek rekordný slovenský majster Slávia EU Bratislava vyhral nadstavbovú časť a do play-off pôjde z najvýhodnejšej prvej pozície. V súboji s Trnavou je jasným favoritom, toto isté konštatovanie platí aj o druhom bratislavskom zástupcovi, obhajcovi majstrovského titulu Strabagovi, ktorý hostí Prešov.

V II. futbalovej lige nováčik FC Petržalka chce aj v jarnej časti hrať dobrý futbal a robiť radosť svojim verným a početným fanúšikom. V generálke vyhral nad Žilinou B 1:0, horšie však je, že počas zimnej prípravy mal zranených viacerých hráčov. Proti nebezpečnému Komárnu určite nenastúpia Oliver Vecsei, ktorý si zlomil kľúčnu kosť a Patrik Kavoň. Jeho nohu zdobí sadra a spoločnosť mu robia barle. 

V III. bratislavskej lige Slovan B vyhral jesennú časť so sedembodovým náskokom pred FK Rača a v jarnej časti sa od neho čaká, že s prehľadom postúpi do II. ligy. Pravda, uvidíme do akej miery mu budú chýbať góly najlepšieho strelca  súťaže Davida Hrnčára, ktorý odišiel na polročné hosťovanie do klubu vedúceho mužstva II. ligy FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa.

8. MARCA

CURLING: 1. liga žien - finálový turnaj - Bratislava-Ružinov
semifinále (18.20)    

9. MARCA

VOLEJBAL: Parfems.sk extraliga žien - play-off - štvrťfinále - prvé zápasy: Slávia EU Bratislava - HIT UCM Trnava (ŠH Mladosť,17.00), Strabag VC Bratislava - VK Prešov (ŠH Dom športu, 19.00)

CURLING: 1. liga žien - finálový turnaj - Bratislava-Ružinov
semifinále (10.20)

10. MARCA

CURLING: 1. liga žien - finálový turnaj - Bratislava-Ružinov
finále (8.20), o 3. miesto (8.20)
FUTBAL: II. liga 18. kolo: FC Petržalka - KFC Komárno (Ovsište, 10.30),  III. liga 16. kolo: Slovan B – Rusovce (Rapid, 10.30), Rača – Slovan Most (10.30),  Vajnory – Devínska Nová Ves (14.30),  IV. liga 16. kolo: Vrakuňa – Lamač (14.30), Čunovo – Karlova Ves (14.30)

(mv)

Páčil sa vám článok?