Slovanisti potrebujú oddych

9.11.2006
Páčil sa vám článok?

Zdá sa, že hokejistom Slovana padne súčasná reprezentačná prestávka veľmi vhod.

Minuloročný majster totiž prehral posledné dve stretnutia a najmä posledný výbuch na ľade beznádejne poslednej Skalice vyvolal rozpaky medzi fanúšikmi. Domáci si totiž vypracovali množstvo šancí, navyše hostia nedokázali streliť ani čestný gól. Po prehre s Košicami 2:4 tak prišiel určitý útlm, ktorý môže zastaviť práve dvanásťdňová prestávka.

„Neboli sme dostatočne trpezliví. Najmä v obrane sme nehrali dobre a hoci sme mali slušný počet gólových príležitostí, gól sme nedali. Skalicu sme nepodcenili, v podobných stretnutiach to však nie je len o tom, ktoré mužstvo ako stojí v tabuľke. Je to aj o momentálnej forme,“ povedal na margo poslednej poslednej prehry Rostislav Čado.

Na internetovej stránke Slovana sa k prehre vyjadril aj kapitán Ľubomír Hurtaj: „Ked nedáme gól, ťažko vyhráme. V Skalici však jednoducho musíme vyhrať. A musíme dať aj gól. Máme sa nad čím zamyslieť.“ Hurtaj pokračoval aj k téme prestávka. „Som rád, že prišla. Mne, ale ani celému mužstvu sa posledné týždne nedarí. Hra nie je taká, aká by mala byť. Skúsime si oddýchnúť, zmobilizovať sa a zabudnúť na posledné zápasy. Do ďalšej série sa pokúsime vstúpiť rovnakými víťaznými šnúrami, aké sme mali pred časom."

Dve prehry berie kapitán vážne: „Kto by ich nebral vážne. Slovan je normálne mužstvo s normálnymi hráčmi. Aj v Skalici sme mali získať tri body, napriek dobrej hre domácich. Vôbec nevyzerali ako tím so šiestimi bodmi. Sme v kríze, dúfame však, že tá deka, čo na nás padá, nebude pokračovať."

Páčil sa vám článok?