Hetrikový víkend Bratislavčanov

23.10.2006
Páčil sa vám článok?

Dosiahnuť hetrik sa nepodarí len tak ľahko. V predĺženom poslednom víkende sa však pošťastil hneď dvom bratislavským strelcom.

Najskôr sa zaskvel kapitán hokejového Slovana Ľubomír Hurtaj. Strelil tri góly Skalici, keď si belasí vychutnali posledný tím tabuľky a zvíťazili 7:1. „Hetrik ma potešil, nepodarí sa každý deň. Ďakujem aj spoluhráčom, ktorí mi veľmi pomohli. O našom vysokom víťazstve, a tým aj o mojich góloch rozhodlo, že sme súpera nepodcenili a do zápasu sme išli naplno,“ prezradil spokojný Ľubo Hurtaj.

O dva dni neskôr sa k nemu pridal Tomáš Oravec. Kanonier futbalistov z Petržalky rozhodol svojimi gólmi šláger Ružomberok - Artmedia a potvrdil tak stúpajúcu formu. „S Tomášom sme si sadli, porozprávali sa a ja verím, že bude prínosom,“ prezradil pred niekoľkými týždňami tréner Štefan Horný. Individuálny prístup k niekdajšiemu slovenskému reprezentantovi sa Petržalčanom vypláca. Oravec znovu strieľa góly. Na konte ich už má šesť a začína naháňať najlepších ligových kanonierov. „Som rád, že som sa presadil práve v Ružomberku. Chcel som dokázať, že mám streleckú formu, a keď mi to nevyšlo v pohári, napravil som to v lige,“ prezradil spokojný Tomáš, ktorý dáva čoraz viac zabudnúť na Lukáša Hartiga.

Darí sa aj klubom oboch kanonierov. Artmedia sa v tabuľke už dotiahla na druhý Ružomberok a hokejový Slovan pokračuje v dokonalom valcovaní zvyšku Extraligy.

Páčil sa vám článok?