Jarolín prišiel, a už zo Slovana aj odišiel

20.10.2006
Páčil sa vám článok?

Jednou z prvých predsezónnych posíl hokejového Slovana bol René Jarolín. Šikovný útočník prišiel do Bratislavy zo Skalice a mal pomôcť pri budovaní nového mužstva, ktoré túžilo prelomiť jarný výpadok a vrátiť Slovan na bývalé pozície.

Ako rýchlo prišiel, tak rýchlo aj odišiel. Ledva sa skončila prvá šestina základnej časti a bývalý Skaličan už hráva za Poprad. Práve dvadsaťpäťročný center sa stal obeťou pretlaku ofenzívnych hráčov v kádri belasých. Jarolín odohral v tejto sezóne 10 stretnutí a zaznamenal 2 góly a 2 asistencie. „Verím, že teraz začnem viac hrávať a že zabudnem na nevydarené angažmán v Slovane,“ povedal Jarolín po príchode do Popradu.

Jeho odchod pritom nebol jedinou zmenou v tábore belasých. Do Bratislavy sa sťahuje Milan Hruška, ktorý doteraz hrával v Nitre. Šikovný obranca sa so slovanistami dohodol na trojročnom kontrakte. Odchovanec topoľčianskeho hokeja pôsobil aj v zámorí, do Nitry prišiel pred rokom a hrával tam v dvojici s Milom. V novom drese by mal Hruška nahradiť Lotyša Astašenka. Ten sem síce prišiel ako veľká posila, no výkonmi sa nezaradil medzi najlepších, a tak si bude hľadať nové pôsobisko. Hruška sa zase pridal k mladým talentom, na ktorých by sa mal budovať nový úspešný káder.

Páčil sa vám článok?