Štadión tlieskal Rangers, ale aj slovanistom

5.10.2011
0
Páčil sa vám článok?

Bratislava má za sebou ďalší hokejový sviatok. Hokejisti Slovana prehrali v exhibičnom stretnutí s New York Rangers 1:4. Viac ako o výsledok však išlo o to, že do hlavného mesta zavítal jeden z najslávnejších (ak nie vôbec najslávnejší) klubov sveta.

Bratislavčania síce podľahli hviezdam NHL 1:4, ale vypredané hľadisko Zimného štadióna Ondreja Nepelu videlo vyrovnaný zápas, v ktorom boli slovanisti dôstojným súperom. Domáci dokonca viedli, no v druhej polovici stretnutia už favorit potvrdil svoje kvality. Pre Slovan to bola druhá skúsenosť s tímom z NHL, pred tromi rokmi prehral s Tampou Bay 2:3 po samostatných nájazdoch.

„Máme za sebou krásny zážitok," prezradil po dueli Miroslav Šatan, ktorý prihral Švárnemu na jediný domáci gól. „Prvých 25 minút z našej strany ma milo prekvapilo, dokonca sa mi zdalo, že Rangers boli naším výkonom zaskočení. Všetko otočila presilovka hostí piatich na troch, odkedy sa zápas začal vyvíjať pre hostí. Škoda, že sme nevyužili naše šance za stavu 1:0... Hralo sa vo výbornej atmosfére, hráči Rangers si budú Bratislavu určite dlho pamätať," dodal Miroslav Šatan.

(brn)

Páčil sa vám článok?