Závodisko čaká prvých vrchol sezóny – Turf gala

3.6.2010
0
Páčil sa vám článok?

V nedeľu 6. júna 2010 príde na rad prvý vrchol bratislavskej dostihovej sezóny - Turf gala. Závodisko v Starom háji však bude dejiskom nielen prestížnych dostihov, ale aj zaujímavého spoločenského programu.

Na samotných dostihoch sa zúčastnia kone zo siedmich krajín - Nemecka, Rakúska, Maďarska, Českej republiky, Poľska, Slovinska a Slovenskej republiky. Začiatok je o l4.00 h a na programe bude okrem Veľkej ceny Slovenska - rovina Graded1, 2400 m, aj Cena Ministerstva pôdohospodárstva SR - rovina Graded1, 1200 m, Starohájske kritérium - rovina Listed, 2000 m a ďalších sedem zaujímavých dostihov.

Na Závodisku, ako to už býva zvykom, nebude chýbať ani zaujímavý sprievodný program. Spestria ho napríklad vystúpenia mažoretiek, autogramiáda Missiek 2010, súťaž O najkrajší dámsky klobúk, ale aj hudobno-tanečné vystúpenie ako spomienka na Michaela Jacksona.

Areál okrem toho navštívia známi herci, speváci, moderátori, deti sa budú môcť povoziť na poníkoch, pripravená je aj tombola so zaujímavými a príťažlivými cenami. Závodisko teda pozýva všetkých Bratislavčanov a návštevníkov mesta, ktorí chcú stráviť nedeľňajšie popoludnie v príjemnom prostredí na stretnutie v Starom háji.

(brn)

Páčil sa vám článok?