Vajnory organizujú 2. ročník Streetball Tour

28.5.2010
0
Páčil sa vám článok?

V bratislavskej mestskej časti Vajnory sa v sobotu 29. mája uskutoční 2. ročník podujatia určeného pre vyznávačov pouličného basketbalu všetkých vekových a výkonnostných kategórií - Streetball Tour Vajnory 2010.

V spolupráci s mestskou časťou, Vajnorskou podpornou spoločnosťou, firmou Koratex a pod záštitou starostu mestskej časti Vajnory Jána Mrvu privíta mestská časť v známom športovom areáli Alviano najlepších slovenských streetbalistov.

Na ôsmich hracích kurtoch si účastníci zmerajú sily v piatich tradičných kategóriách – kategória Slovenskej asociácie športu na školách (Mini street základných škôl – žiaci a žiačky základných škôl do 12 rokov a mladší), kategória Nadácie Slovenskej sporiteľne (Mix základných škôl – žiaci a žiačky základných škôl do 15 rokov a mladší), kategória AND1 (chlapci do 19 rokov), kategória Koratex (muži starší ako 19 rokov) a kategória Satro Open Mix (voľná kategória pre priateľov športu a zábavy).

Diváci sa môžu tešiť aj na populárnu VIP kategóriu určenú pre firemné tímy, partnerov a organizátorov podujatia. Dobrovoľné štartovné z VIP kategórie pôjde na rekonštrukciu Vajnorského ľudového domu.

Pre víťazov sú pripravené hodnotné ceny od partnerov podujatia. Každý účastník dostane tričko s logom podujatia a okrem predmetov od partnerov podujatia si bude môcť vyraziť aj pamätnú mincu vydanú špeciálne k Streetball Tour – Vajnory.

O atmosféru a náladu sa postarajú známe tváre sveta vinylov a mixov DJ Spank a DJ Code, celým podujatím bude sprevádzať moderátor Pepe Lopez. Svoje umenie predvedú aj zástupcovia streetovej kultúry v hip-hop dance, streetdance a streetbike.

Viac informácií získajú záujemcovia na oficiálnej internetovej stránke mestskej časti www.vajnory.sk alebo na www.basketland.sk.

(sita)

Páčil sa vám článok?