Závodisko obstaráva tribúnu za 2,8 milióna eur

15.3.2010
0
Páčil sa vám článok?

Závodisko, štátny podnik vyhlásil verejné obstarávanie na výstavbu tribúny Závodiska Bratislava v predpokladanej hodnote 2,8 milióna eur bez DPH. Polyfunkčná tribúna s rozmermi 73,6 krát 22,5 metra by mala mať štyri podlažia, pričom by mala byť zastrešená krytinou z trapézového plechu.

Súčasťou by malo byť vybudovanie padoku, spevnených plôch a sadové úpravy. Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania zverejnenom vo Vestníku verejného obstarávania.

Podľa zverejneného oznamu by mala byť výstavba tribúny financovaná z prostriedkov Ministerstva pôdohospodárstva SR. Víťaz tendra by mal polyfunkčnú tribúnu postaviť do šestnástich mesiacov od uzatvorenia zmluvy. Štátny podnik bude pri výbere víťaza postupovať formou užšej súťaže, pričom predpokladá piatich dodávateľov. Kritériom na vyhodnotenie ponúk by mala byť podľa zverejneného oznamu najnižšia cena. Záujemcovia by mali svoje ponuky predložiť najneskôr do 29. apríla tohto roku.

Závodisko, š. p. je správcom bratislavskej dostihovej dráhy. Podľa výpisu z Obchodného registra SR sa podnik okrem iného zaoberá aj organizovaním dostihových dní, vedením plemenárskej a zootechnickej dokumentácie a plnením funkcie Dostihovej autority v SR. Zároveň prevádzkuje aj stávkovú činnosť súvisiacu s dostihovou prevádzkou, reklamnú a propagačnú činnosť a prevádzku trhoviska.

(sita)

Páčil sa vám článok?