Vajnorčania v nedeľu vyrazia na kolieska

15.4.2009
0
Páčil sa vám článok?

Vajnorčania si v nedeľu 19. apríla 2009 obujú kolieskové korčule. Mestská časť pripravila 9. ročník kolieskovej korčuliarskej sezóny nazvanej Vajnory na kolieskach.

Organizátori privítajú každého, kto má rád pohyb, kto vyznáva športovanie na kolieskových korčuliach, kolobežkách, detských bicykloch, skateboardoch. „Trasa vedie po ceste Na doline, ktorá je známejšia pod názvom Jurská cesta.

Podujatie sa začína o 15.00 h, účastníci dostanú na každom stanovišti trasy, ktorá bude rozdelená na tri úseky, stužku inej farby so symbolom vajnorských koliesok. Keďže chceme podporovať okrem pohybu aj zdravý štýl výživy, dostanú jablká a fit-tyčinky,“ informovala Katarína Dobiášová z oddelenia kultúry, športu a zahraničných vzťahov mestskej časti Vajnory.

Po absolvovaní celej trasy získajú účastníci aj malý darček. „Pre deti je navyše pripravený program divadielka Dunajka - Šašo Šo. Materské centrum Lienočka súčasne ukončí svoju sezónu v rozprávkovom štýle. Deti môžu napríklad chytať zlatú rybku, dotvoriť perníkovú chalúpku, pomôcť Popoluške s triedením,“ dodala Katarína Dobiášová.

(mm)
Páčil sa vám článok?