Súťaž o lístky na výlet cyklovlakom do Burgenlandu

20.6.2008
0
Páčil sa vám článok?

Aj tento rok Rakúske spolkové železnice (ÖBB) spoločne so Železničnou spoločnosťou Slovensko (ZSSK) a Burgenland Turizmom pripravili pre Bratislavčanov celodenný cyklistický výlet do Burgenlandu.

V sobotu 12. júla 2008 vypravia zo železničnej stanice Petržalka mimoriadny cyklovlak do Parndorfu. Odtiaľ povedie 22-kilometrová cyklotúra do Podersdorfu, kde napoludnie rakúski organizátori otvoria tradičnú Okružnú cyklistickú jazdu Rakúskom.

Podobne ako vlani, aj tento rok môžu Bratislavčania získať lístky na túto mimoriadnu cyklotúru. Stačí sa zapojiť do vedomostnej súťaže na webstránke www.bratislavskenoviny.sk, správne odpovedať na otázku o Burgenlande a mať šťastie v rannom žrebovaní. Hráme denne od pondelka 23. júna do piatka 4. júla vždy v pracovné dni, teda spolu desať dní. Na každý deň bude jedna vedomostná otázka, žrebovať sa bude vždy nasledujúci deň ráno.

Pozor, hrá sa o 200 cestovných lístkov pre dve osoby! V cene je spiatočná jazda vlakom z Petržalky do Parndorfu vrátane prepravy bicykla, občerstvovací balíček, vstupenka na prírodné kúpalisko v Podersdorfe, možnosť vyhrať zaujímavé ceny v tombole. Znamená to, že každý deň môže cestovný lístok pre dve osoby vyhrať až 20 čitateľov Bratislavských novín. Spolu teda môže ísť 12. júla na cyklistický výlet do Burgenlandu až 400 bratislavských cyklistov.

Milí Bratislavčania, čitatelia Bratislavských novín, ak máte záujem, využite túto mimoriadnu príležitosť a poďte sa s rakúskymi a slovenskými železnicami bicyklovať k Neziderskému jazeru. Vychutnajte si spoločne s Bratislavskými novinami druhú júlovú sobotu v Burgenlande, v rakúskej spolkovej krajine, kde slnko svieti neuveriteľných 300 dní v roku.

Odchod mimoriadneho vlaku je v sobotu 12. júla o 9.55 h zo železničnej stanice Petržalka, plánovaný návrat späť na petržalskú stanicu je o 19.39 h. Podrobnosti o súťaži o cestovné lístky na cyklotúru, ako aj o programe júlového výletu cyklovlakom do Burgenlandu sú zverejnené na webstránke www.banoviny.sk

(red)

Páčil sa vám článok?