Čierno-bieli chcú Slováka, belasí Fodreka

8.1.2008
0
Páčil sa vám článok?

Jedno je isté! V Petržalke by radi privítali najlepšieho hráča Slovana Sama Slováka. Na druhej strane, slovanisti by sa nebránili, keby sa vrátil ich odchovanec Braňo Fodrek. Isté je však aj to, že ani jedna strana neuvažuje o výmene.

Takto sú teda rozdané karty, ktoré vyšli najavo na prelome rokov. Vzhľadom na priateľské vzťahy medzi oboma klubmi nie sú vylúčené žiadne varianty, ale najmä pre slovanistických fanúšikov bude výmena neprijateľná. Slovák je pre najvernejších priaznivcov bohom a hoci sa ešte nedohodol na predĺžení zmluvy, jeho odchod by bol pre tribúny veľkou ranou.

Petržalčania si zase dobre uvedomujú, že vo Fodrekovi majú perspektívneho hráča, ktorý má na to, aby sa pobil aj o miesto v niektorej z popredných európskych líg, čo zase znamená eurá v pokladnici klubu.

Najbližšie dni, či týždne, teda ukážu, ako sa skončí vyjednávanie okolo spomínanej dvojice, prípadne ako sa skončí boj oboch bratislavských klubov o hráčov Sparty, keďže Slovan aj Artmedia už avizovali, že by ich zaujímali Zábavník, či Kóňa... Slovan však medzitým získal Černáka zo Zlatých Moraviec, a keďže z Argentíny priletí 26-ročný Julio Cesar Serrano, je tu signál, že Tehelné pole to so skvalitňovaním kádra myslí vážne...

(mm)

Páčil sa vám článok?