Na starostu Podunajských Biskupíc bude kandidovať miestny poslanec Pavol Kubiš

11.7.2022
Pavol Kubiš

Zdroj: Facebook/Podunajské Biskupice - Pavol Kubiš

Páčil sa vám článok?

Na starostu bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice bude kandidovať miestny poslanec Pavol Kubiš. Svoju kandidatúru oznámil na sociálnej sieti.

"Som z Medzijarkov. Na sídlisku žijem už 35 rokov a 12 rokov som poslanec mestskej časti," uviedol s tým, že vie, čo treba dať v Podunajských Biskupiciach do poriadku a vie ako na to. Deklaruje, že nie sú za ním žiadne "politické peniaze a ani žiadne politické kšefty". Komunálna politika nie je podľa jeho slov o politických tričkách, ale o aktívnych, skúsených a odvážnych ľuďoch. "O taký tím sa opieram," podotkol.

Vo svojom programe sa chce zamerať na školy, sociálnu oblasť i o starostlivosť o seniorov. "Poznám sídlisko i starú obec a citlivo vnímam potreby obyvateľov," vyhlásil. Kandidatúru na starostu bratislavských Podunajských Biskupíc nedávno ohlásil aj miestny a zároveň bratislavský mestský poslanec Roman Lamoš.
Spojené samosprávne voľby do orgánov miest a obcí a orgánov samosprávnych krajov sa uskutočnia v sobotu 29. októbra. Kandidátne listiny sa môžu podávať do 30. augusta. Volebná kampaň už beží a skončí sa 48 hodín predo dňom konania volieb.

(TASR)

Páčil sa vám článok?