Viete, kde sa v Starom Meste nachádza Macedónska ulica? Netušili to ani na miestnom úrade

29.11.2021
0

Zdroj: Google Maps

Páčil sa vám článok?

Život prináša naozaj nečakané a aj zábavné prekvapenia. Presvedčili sa o tom aj zamestnanci miestneho úradu v bratislavskom Starom Meste, keď natrafili na ulicu, o ktorej dovtedy nepočuli.

"Viete, kde sa v Starom Meste nachádza Macedónska ulica? Netušíte? Pravdupovediac, doteraz sme to nevedeli ani my. Natrafili sme na ňu až dnes, pri hľadaní adresy v susedstve Leškovej. Podľa Google Maps sa totiž vraj Macedónska ulica nachádza hneď za parčíkom "Mareka Čulena", pri Úrade vlády SR a tvorí križovatku s Leškovou a Štefanovičovou," informovala samospráva o zaujímavosti, na ktorú natrafili pri prezerení Google maps.

V skutočnosti je však táto ulička oficiálne súčasťou Námestia slobody. "Macedónsku ulicu nenájdete v žiadnom zozname ulíc nielen Starého, ale ani hlavného mesta. Takže vianočné pohľadnice tam určite neposielajte," upozorňuje Staré Mesto na sociálnej sieti.

Zdroj: Google Maps

​Google maps túto ulicu pozná, hoci i na tabuľke vidno nápis Námestie slobody.

Zdroj: Google Maps

Umiestnenie ulice podľa Google maps.

(ms)

Starosta Kusý reaguje na OZ Vagus: Obťažovanie žien, surové bitky, či ľudské výkaly na detskom ihrisku sú neprijateľné!

Starosta Nového Mesta Rudolf Kusý reagoval na svojej sociálnej sieti na otvorený list OZ Vagus a na situáciu správania sa ľudí bez domova, ktoré sa deje na viacerých verejných miestach v tejto mestskej časti, hlavne v parku na Račianskom mýte či na Kuchajde. Podľa jeho slov je bezpečnosť obyvateľov prvoradá. Upozornil tiež, že túto situáciu sa s OZ Vagus pokúšal neúspešne riešiť v minulosti.

Páčil sa vám článok?