Ružinov získal ocenenie za prístup k seniorom

22.10.2021
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Samosprávy, firmy i neziskové organizácie si v piatok večer prevzali ocenenie Senior Friendly 2021. Klub Luna Senior Friendly a Občianske združenie Bagar ho odovzdali za ústretovosť a pomoc seniorom v najrôznejších formách.

"V kategórii samospráv získali najvyššie ocenenie, plaketu Senior Friendly Trnavský samosprávny kraj, mesto Šamorín a mestská časť Bratislava – Ružinov," informoval za organizátorov šiesteho ročníka ankety člen výkonného výboru Európskej únie seniorov Miloš Nemeček.

Doplnil, že medzi veľkými spoločnosťami sa laureátmi stali Slovnaft a Henkel Slovensko, v rámci stredných firiem spoločnosť Ares, Hartmann - Rico a Škoda Auto Slovensko. V prípade neziskových organizácií a médií patrí ocenenie občianskemu združeniu Vagus, Centru pohybovej aktivity Biomedicínskeho centra SAV a prílohe Praktická Pravda. "Udelili sme tiež čestné uznania, ktoré získali Kardioklub SK Košice, neformálna skupina pri SOS/Bird Life Slovensko, pôsobiaca v Banskej Bystrici, občianske združenie Návraty k pokladom a ako seniorská osobnosť Oľga Mičková, nominovaná mestom Hlohovec," oznámil Nemeček.

Záštitu nad podujatím prevzala prezidentka Zuzana Čaputová. Organizátori pozývajú aj na sobotňajší (23.10.) Deň Senior Friendly 50+ v bratislavskom Zichyho paláci.

(TASR) 

Páčil sa vám článok?