Nemáte záujem? Nové Mesto hľadá viacero ľudí do riadiacich pozícií

21.9.2021
0
Miestny úrad Nové Mesto

Zdroj: web MČ

Páčil sa vám článok?

Po korupčnom škandále, keď sa musel z funkcie šéfa EKO podniku v bratislavskom Novom Meste porúčať z funkcie Vladimír Mikuš, hľadajú na jeho miesto nového človeka. To však nie je zďaleka všetko, v tejto bratislavskej mestskej časti hľadajú na rôzne pozície viacero ľudí.

Ako informuje mestská časť na svopjom webe, okrem nového šéfa EKO podniku hľadajú aj riaditeľov škôl a škôlok, no vyberať sa bude aj nový šéf Strediska kultúry Bratislava - Nové Mesto.

Na stredisku kultúry je zaujímavé, že už od augusta 2012 je tu riaditeľkou poverenou vedením Mária Priečinská, pričom zákon predpokladá dočasné obsadenie postu na šesť mesiacov (podľa zákona voľné miesto vedúceho zamestnanca možno obsadiť bez výberového konania len do vymenovania po úspešnom vykonaní výberového konania a to najdlhšie na šesť mesiacov. Zákon však nerieši situáciu, ak sa do doby šiestich mesiacov nepodarí úspešne vykonať výberové konanie). Priečinská v minulosti jedno výberové konanie vyhrala, ale v zastupiteľstve sa o ňom nehlasovalo, ďalšie výberové konanie v tejto inštitúcii prerušil Covid  (online formou sa nakoniec neuskutočnilo) a teraz ide už o tretie výberové konanie v poradí. Záujemcovia sa môžu prihlásiť do 10. októbra, predpokladaný plat je od 1500 do 1900 eur plus osobné príplatky. Viac informácií nájdete TU.

Po tom, čo prednedávnom svoju funkciu po obvinení z korupcie opustil šéf tunajšieho EKO podniku VPS Vladimír Mikuš, hľadajú človeka aj na jeho pozíciu. Základný plat je 2000 eur, prihlášku treba taktiež odovzdať do 10. októbra. Viac sa dozviete TU.

No a napokon sa hľadajú aj riaditelia škôl a škôlok, keďže tým doterajším vypršalo funkčné obdobie. Ide o riaditeľa ZŠ a MŠ na Kalinčiakovej 12, základná mzda je 1016 eur plus zvýšenie platovej triedy podľa praxe a ostatné príplatky. Rovnako sa hľadá aj riaditeľ ZŠ s MŠ na Jeséniovej. Detaily nájdete TU a TU.

(ms)

Páčil sa vám článok?