VIDEO: Novomestský starosta Rudolf Kusý zasahuje - chce nechať zrušiť erotický salón na Stromovej!

5.5.2021

Zdroj: FB Rudolf Kusý

Páčil sa vám článok?

Kúsok od areálu detskej nemocnice na Kramároch, ktorá sa oficiálne volá Národný ústav detských chorôb sa za zastávkou MHD nachádza drevený stánok vyzerajúci ako klasický bufet. V jeho zadnej časti sa však nachádza erotický salón, v ktorom pracovníčky poskytovali zákazníkom svoje služby aj počas pandémie. Podľa starostu MČ Nové Mesto by mal mať svoje dni už zrátané...

"Pri zastávke autobusu na Stromovej ulici vyrástol zvláštny bufet s rýchlym občerstvením. Mal som pri ňom pocit návratu do 90-tych rokov, keď vyrastali najrôznejšie stánky a stánočky s rôznorodým tovarom po celom Slovensku. Hoci samotný stánok mal povolenie formou ohlášky, jeho ďalšie prístavby už boli načierno a povestnou čerešničkou bolo prevádzkovanie erotického salónu v zadnej časti. Priznám sa, že napriek odvysielanej reportáži sa mi to zdá neuveriteľné," uviedol včera starosta mestskej časti Nové Mesto Rudolf Kusý na svojom oficiálnom FB profile.

O tom, že na Kramároch prevádzkovali erotický salón aj počas pandémie nakrútila reportáž redaktorka TV Markíza Kristína Kovešová. Bola odvysielaná koncom marca a pozrieť si ju môžete aj tu: 

Ako ďalej starosta Kusý na sociálnej sieti píše, tak s majiteľom stánku nenašiel spoločnú reč: "Preto som sa stretol s majiteľom pozemku – starším Kramárčanom, pánom Ouzkým a jeho vnukom. Prisľúbili mi, že s majiteľom stánku ukončia nájomnú zmluvu, stánok od neho odkúpia, rozoberú a nahradia niečím „normálnym“. A okolitý priestor upravia."

Zdroj: FB Rudolf Kusý

​"Veď tu žijeme spolu a všetci chceme to isté. Pekné, upravené, čisté a bezpečné okolie," dodal novomestský starosta. Snáď sa mu tento jeho zámer podarí zrealizovať k spokojnosti miestnych obyvateľov...

(ars)

Páčil sa vám článok?